tiistai 2. marraskuuta 2010

Odottelija

2.11.2010


Olemme muutamaan otteeseen käyneet lähikaupassa jättäen Jekun odottamaan koiraparkkiin. Yleensä sen ilme on ollut erittäin loukkaantunut ja epämukava, kun se on kiskonut hihnan suoraksi ja sitten pää kenossa maannut. Tänään asiassa tuli läpimurto, kun hain isän isänpäivälahjapakettiin Sisu-pastilleja ja Marianne-karkkeja. Jekku oli iloisen ja viihtyvän näköinen koiraparkissa. :)Jekku nauttii pihalla olosta suunnattomasti, kierien ja sukeltaen. :) Se pysyy pihalla myös yksistään ja yleensä sen löytää järsimästä keppiä tai kelliessä. Kovasti se aina odottaa leikkiseuraa pihalle meistä. Keväälläpä voikin käydä niin, että Jekku saa ihan ikioman leikkitoverin. ;)

6 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Täytyyhän sitä pihalla seuraa olla! :) Me ei uskalleta jättää kaupan koiraparkkiin koiria, kuten ei moni muukaan. Isommista kaupungeistahan koiria ryöstetään ihan tarkoituksella, mutta täällä maalla taas pikkupojat/-tytöt innostuvat "ulkoiluttamaan" koiria, jotka vain lähelleen päästävät. Sitten tajuavat myöhemmin, että ei se ollutkaan järkevä teko ja päästävät koiran vain irti. Osa koirista on löytynyt kotiin takaisin (joku osannut itse mennä, jotkut tuotu ja osa löytöeläintaloista), mutta jokunen on vielä löytymättä. Voineet jäädä autojen alle tai mitä lie. Surkeeta!

wind-up toy kirjoitti...

Hienosti Jekku on oppinut odottamisen. :) Me ollaan myös treenattu sitä tuossa lähikaupalla käydessä ja osaa nykyään olla tosi nätisti. Kerran oli fleksissä ja laitoin sen lukkoon, lukko oli auennut, mutta Saiva silti hienosti odotti samassa paikassa, vaikka olisi päässyt moooonen metrin päähän.

Mekään ei kyllä uskalleta muualle koiraa jättää kaupan eteen. Eihän sitä tiedä kuka sen siitä vie, tai ohimennen potkii tai viskoo kivillä tai tai..

Nina kirjoitti...

Itse käyn aina kaupassa juosten jos Milka on parkissa, tässä on koulu ihan kaupan vieressä ja lapset nyt on ajattelemattomia, etenkin isot poikaporukat jotka yleensäkin notkuvat kaupan liepeillä. Aika harvoin tulee Milka otettua mukaan kauppareissulle tai käytyä heräteostoksilla kesken lenkin. Harmillista sinänsä, kun ei voi ihmisiin luottaa. :(

quu kirjoitti...

Ei mekään ennen olla Jekkua jätetty koiraparkkiin odottamaan, eikä varsinkaan minkään isomman kaupan.

Yleensä ostokset on olleet jotain hyvin pikaista ja etukäteen tarkistettu, että onko kaupassa jonoa. Useasti ollaan tehty niin, että mies odottaa autossa kauempana ja tarkkailee tilannetta tai on muuten vaan kauempana koirasta.

Luotto ihmisiin ei täälläkään ole mikään hyvä, valitettavasti!

Hirvittää kyllä jättää pariksikin minuutiksi Jekku vartioimatta.

Hanna kirjoitti...

Hienosti teillä sujuneet nuo koiraparkkiharjoitukset! Tosi on että nykypäivänä ei kyllä ihmisistä yhtään tiedä mitä keksivät pienessä päässään - harmi :(

Täällä on tullut aamulla lunta ja Kille on ihan innoissaan kanssa valkeasta maasta :)

quu kirjoitti...

Hanna, Killelle rapsutuksia :)