keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uusia ja vanhoja näytelmiäKävimme hetki sitten viemässä ilmoituslomakkeen postilaatikkoon. Lomake lähtee kohti Raahen 29.1.2011 järjestettäviä koiranäyttelyitä.

Jekku on ilmoitettuna ensimmäistä kertaa nuorten luokkaan. Tuomarina on herrasmiestuomari Teuvo Kangas, joka mittaa koirat ja selittää yleisölle tiivistelmän mielipiteensä koirasta. Teuvo muutenkin käsittelee koiria hyvin ja on mukava, joten on ilo viedä hänelle Jekku pitkän näyttelytauon jälkeen.

Me lähdetään valloittamaan Raahea yhdessä Aijan ja Moskun kanssa, kiitos Aijalle kutsusta! :)

Kiitos Tarulle Jekun heinäkuisista kuvista. :) Jekku oli vähän nakupellenä esiintymässä, mutta muuten rakenne sai kiitosta EH:n verran. Onneksi Jekku on kuvien ottamisen jälkeen miehistynyt valtavasti! Kuvat on lisätty myös varsinaiseen raporttiin näyttelypäivästä.

Oulun kansainväliset näyttelyt 11.7.2010:Juoksua hymyssä suin ;)

Kuvat: Taru Vallius - iso kiitos kuvista! :)

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi, että tuo bannerikuva onkin lumoava...Ja onnea näyttelyyn. Meidän Seitakin taisi käydä viimeksi saman tuomarin arvioitavana ja nätisti hän koiria käsitteli.

quu kirjoitti...

Meidän possunenu <3

Kiva kuulla, että Teuvo on mukava setä. Samanmoisia juttuja olen muualtakin kuullut. Mitään menestystä ei lähdetä hakemaan, kunhan nyt vain nauttimaan tunnelmasta. Talvinäyttelyissä emme ole olleetkaan ennen joten vähän jännittää, että ollaanko sisällä vai ulkona. Sisälle läkähtyy ja pihalle jäätyy - en tiedä kumpi on pahempi juttu.. ;)