lauantai 13. marraskuuta 2010

Yhteislenkki 13.11.2010

Sain parilta taholta kehoituksen ryhtyä Lappalaiskoira ry:n Tornion alaosaston yhteyshenkilöksi. Ja niinhän siinä kävi, että hallitus asian hyväksyi ja meidän alaosasto kantaa nimeään Tornion seudun lappalaiskoirat. Sähköpostilistalla on nimiä lähes 20 ja tapaamisissa on riittänyt mukavasti porukkaa. :)

Oman alaosastosi löydät Lappalaiskoirat ry:n nettisvulta kohdasta yhdistys - alaosastot.

Alaosaston perustamisessa oli myös oma lemmu ojassa eli saada Jekku taas siedättymään toisiin lappalaiskoiriin, pääsemään treenaamaan ja saamaan uusia ystäviä, sekä minä ja Jekku.

Olemme tavanneet neljä kertaa marras-joulukuussa ja ensi vuodelle on mietitty monenlaisia koiruuksia. Lisää näistä tapaamisista omissa postauksissa. Kuvassa olemme yhteislenkillä 13.11.2010 eli ennen alaosaston virallistamista. Mukana oli 7 turrukkaa. Lisää juttua alaosaston omassa blogissa.

Kun mukana oli sen verta paljon samanikäisiä päädyttiin pitämään kaikki koirat kiinni. Jekku aluksi Tikolle ärräsi, mutta lopetti sen. Tiko kyllä loppuun saakka haki Jekulta katsekontaktia, sitä saamatta. Jekku ystävystyi Moskun kanssa, mikä oli yllättävää kun Mosku on 9kk vanha uros. Pojilla tuntui olevan hauskaa ja hihna hieman haittasi kunnon leikkejä.

Vasemmalta oikealle: Tiko, Mosku ja Jekku

Ei kommentteja: