perjantai 21. tammikuuta 2011

Lautapelien lumoissa

Loppiaisen jälkeen on tapahtunut monenmoista:

Tarjosimme Jekulle älyllistä haastetta lautapelin muodossa, kun saimme lainaan Kompon pelin kokeeksi. Peli on muodostunut erittäin positiiviseksi ylläriksi ja se väsyttää paremmin kuin lenkki. Saagan omistajan kanssa oli puhetta, jos hankkisi kaveruksille puoliksi tällaisen pelin, että jos peli onkin liian vaikea tai liian helppo.

Lautapeli kannattaa nostaa aina käytön jälkeen hyllylle ja ottaa vaikkapa lenkin päätteeksi tai iltapuhteeksi ennen nukkumaanmenoa. :) Vaikka Jekku näyttää fiksulta noissa kuvissa, niin välillä se turhautuu ja alkaa kuopimaan tassulla tai työntää kuononsa pelin alle. :D Onneksi peli on kestävä, joten se kyllä kestää kynnen- ja hampaaniskut.

Jekun ensikokemus lautapelistä:

"Jaaha, se laittaa nameja noihin koloihin ja laittaa tuon palikan päälle..juu-u.."


"Ensin nostan nämä törpöt hampailla pois, niin niiden alta löytyy nami. Kompo tästä mainitsikin, että tämä täytyy tehdä ensin.."


"Nyt mun täytyy kuonolla työntää tätä juttua, niin saan namin tuolta alta"


Jekku tapasi uuden leikkiystävänsä Piitun Petsien ja alaosaston treenien kautta. Poikkikorvan Pieskaneiti eli Piitu on 8,5kk vanha lapinkoiraneiti ja joka asustelee tuossa parin kilometrin pän.ässä. Olemmekin nyt tapailleet pari kertaa viikossa, kun molempien pihalla voi käydä leikkimässä lenkin päätteeksi.

Aluksi Piitu ei juuri vanhemmista neitikoirista pitävää Jekkua kiinnostanut, mutta kun tajusi että Piitu on potentiaalista leikkiseuraa, niin hauskaa on riittänyt. Piitulla ja Jekulla menee jutut niin yksiin ettei kertaakaan ole tullut mitään keskustelua mistään.


Muuten Jekun elämään on kuulunut Saagan kanssa lenkkeilyä, ohitustreenit sekä yhteislenkki Kompon ja Piitun kanssa. Sunnuntaina on luvassa näyttelytreenit ja sitten kuun viimeisenä viikonloppuna Raahen näyttelyt.

Ei kommentteja: