sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Yhdistelmä

Iloisia uutisia - olemme ajatelleet hankkia Jekulle seuraa ja olemmekin varanneet urospennun Cantavia-kennelistä , joka on myös Jekun kasvattaja, koska olemme olleet kasvattajaan enemmän kuin tyytyväisiä joten oli luonnollista ottaa Jekulle seuralainen samasta paikasta (Kiitos Petra yhteistyöstä Jekun ja nyt myös Jipon kanssa) ja saimme tänään kuulla, että narttu on varmasti kantavana.

Yhdistelmän esittely kasvattajan käsialaa:

Cantavia Mielitietty eli Miina on astutettu FI MVA Staalon Usvapeikolla eli Ransulla (C.I.B & FI & EE & LT MVA EEV-06 LTV-08 Lumiturpa Oula x C.I.B & FI & EE & LV & LT MVA Staalon Cheralfiina). Pennut syntyvät helmikuun puolessavälissä ja ovat luovutusikäisiä huhtikuun alkupuolella.

Miina on feminiininen, kaunisilmeinen narttu jolla on upea luonne: se on erittäin ystävällinen, avoin ja oppivainen. Miina on käynyt kahdessa näyttelyssä ja saanut molemmilla kerroilla EH:n. Miinan lonkat ovat B/B (lonkkaindeksi tällä hetkellä 102), kyynärpäät 1/0 ja polvet 1/0. Sillä on terveet silmät (11/09) ja puhdas sydänkuuntelu. Miina on prcd-PRA terve vanhempiensa kautta.


Ransu on kookas, vahvaluustoinen, hyväturkkinen uros, jolla on hurmaavat taittokorvat. Myös Ransulla on ihana, avoin luonne, joten pennuista pitäisi tulla mukavanluonteisia. Ransu on käynyt paljon näyttelyissä ja sillä on valionarvon lisäksi mm. yksi CACIB. Ransulla on A/A lonkat (lonkkaindeksi tällä hetkellä 113), kyynärpäät 0/0 ja polvet 0/0. Myös silmät ovat terveet (12/09) ja prcd-PRA -status on terve (eli tämä pentue on prcd-PRA:n suhteen terve vanhempien perusteella).

Ransun kuva © Hanna Keskitalo ja Miinan kuva © Petra Palukka - kiitos kuvalainasta!

Ei kommentteja: