maanantai 24. tammikuuta 2011

Näyttelytreenit, osa II


Käytiin eilen näyttelytreeneissä ja hyvät oli treenit! Pikkasen tietty innostutti (eikä vielä aamuruokaa ja lenkkiä tehtynä), kun oli niin paljon kavereita paikalla, joiden kanssa ois ihan välttämätöntä päästä leikkimään ja vähän inistiin kehän laidalla, muttei mitään ihmeempää.

Sellaista perussettiä ja oikeissa näyttelyissä ollaankin vähintään tunti, puolitoista ennen esiintymistä ja kuljetaan ja rauhoitutaan kaikessa rauhassa. Lopulta tuloksena on sitten aavistuksen liian laiska otus, kun tuomarit ehkä enemmän arvostaa terävyyttä ja vireyttä. Intopörinätkin oli minimissään treeneissä ellei täysin poissa. :)


Vapaata seisotusta - etujalat on hyvin rungon alla, mutta takajalka on liikaa taas rungon alla


Häntä selän päällä - tässäkin takajalat liikaa rungon alla ja ylälinja rikkoutuu, kun Jekku ottaa katsekontaktia.. harjoitus jatkukoon..


Paikalla oli tosiaan joukko tuttuja kaverikoiria (mm. Kompo, Mosku ja Piitu) ja Tyyne-neidon lähestyminen aiheutti sen, että Jekku alkoi huutamaan kurkku suorana, joten lopputreenin ajan pidinkin Jekun kaukana muista ettei innostus taas palaa ja pilaa tärkeitä treenejä, kun ensi viikonloppuna on Raahen näyttely ja viimeisestä näyttelykerrasta on puoli vuotta aikaa. Leikkihetket on sitten jossain muussa hetkessä, muttei koskaan treeneissä. Piitu kävi moikkaamassa Ransua ja siitäkin Jekku sai kauhean hepulin. :D

Ransun lähellä koitettiin olla jatkuvasti, kun kerta Ransu ja Jekku ovat samassa luokassa, niin mukava tutustuttaa näin etukäteen toisiinsa. Lisää treenikuvia tästä.

Raahen näyttelyissä onkin vain 21 lapinkoiraa ja näemmä uroksia vähemmän kuin narttuja, joten meidän luokassa on pari koiraa tai sitten ollaan ihan vaan yksistään siellä esiintymässä. Jotenkin ankeaa olla ainoana koirakkona luokassaan.

Marjo "mittaamassa" Jekkua :)

Nyt on takajalatkin niin kuin pitääkin eli hieman rungon ulkopuolella, että polvikulmaukset tulee esille.Kuvat: Aija Peura - kiitos Aijalle kuvaamisesta. :)

Ei kommentteja: