sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Navetassa

15.5.2011

Lähdimme käymään maalla, kun täytyy syksyllä sinne väliaikaisistutukseen laitetut kasvit noutaa pikkuhiljaa uutta pihaamme koristamaan. Pojat sekä Rölli viilettivät pihalla vailla vahdintaa, kun kaivelin kasveja mukaan. Nyt Jekkukin oli hyvin rauhallisin mielin Röllin suhteen eikä jaksanut välittää mitä pojat tekivät. Rölli oli kyllä hätää kärsimässä, kun Jippo otti leikkivaihteen päälle eikä enää ujostellut tippaakaan. ;)

Jippo pääsi tällä kertaa navettaan yksin tai oli sillä Rölli matkassa. Tilanne oli Jipon mielestä ihan ok, muttei nyt mikään maailman paras kuitenkaan. Aluksi tukeuduttiin minuun ja katseltiin lemmuja turvallisen välimatkan päässä mamin jalkojen juuressa:


Äärettömän namipersoa koiralasta on helppo huijata ja nameja popsittiin ruokintakäytävältä ihan mukavaan tahtiin. Tilanne on varmaan ihan eri kun pääsee katsomaan lemmuja ulkona, ehkä navetta itsessään on hieman epämiellyttävä ja ahdas paikka. (Näin olikin, kun kesäkuun alussa Jippo pääsi näkemään lehmän ja sonnin ulkona aitauksessa, ei ne olleet millään tavalla pelottavia)Navettakäynnin jälkeen J-pojat pääsivät käymään hiekkamontulla ja sinne oli aika pitkästi matkaa Jipon näkökulmasta, mutta hyvin pikkuinen klaarasi tilanteen. Jonkunlainen pönötyskuva retken loppuvaiheilta.

Ei kommentteja: