sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Toinen vuosi Jekkuilua


Hyvää toista vuosipäivää rakkaalle Jekulle!Kuluneeseen vuoteen on mahtunut monenmoista ja tässä niitä vuoden aikana koettuja yhteisiä kohokohtia:

Uutta alkanutta yhteistä vuotta hieman varjosti pelko, missä aiomme asua, kun kotimme joutuu remonttiin. Puutarha alkoi pikkuhiljaa tyhjentyä, mikä sopi Jekulle mainiosti kun hänelle jäi tilaa enemmän..


Kesän mittaan käytiin parissa näyttelyssä ja vaellusreissulla. Kuten Karhunkierroksella:


Kesän ja syksyn aikana tavattiin monia ihania koirakavereita ja Niuta erityisesti ja kuvatkin on Niun ihmisen käsialaa:Kesä vaihtui syksyksi ja syyskuu asusteltiin pitkälti Torniossa kepon sisaren remppa-apuna Jekun kulkiessa matkassa. Käväisimme Ranualla hakemassa peräkärryt kasvien muuttoa varten ja Jekku nautti herkullisista antimista, mitä saimme Aaro-sedältä. Ei huonot maisemat Aarolla ;)


Kasvit muutti kälyn pottumaalle Tornion maaseudulle ja Jekku pääsi tutustumaan lemmuihin:


Syyskuun puolivälissä pääsimme muuttamaan Tornioon ja oli aika hyvästellä koirakaverit ja sulkea Oulun kodin ovi perässä. Jekku sai suuremman talon ja isomman pihan käyttöönsä, mutta koirakaverien puuttuminen oli kurjaa. Meidän muutto kuitenkin venyi lokakuun loppuun saakka ja Jekku pääsi tapaamaan vanhoja koirakavereita : Neetua, Niuta, Saivaa ja Sirua. Onneksi pääsimme tutustumaan uudella kotipaikkakunnalla collie-Rölliin, Saagaan ja Kompoon. Kuvassa Saaga ja Jekku ensitreffeillä:


Marraskuulla kävimme Ylläksen maisemissa:

Marraskuussa Tornion alaosasto perustettiin ja sitä myötä Jekku tutustui ihan uusiin lappalaisiin - tyttöihin ja poikiin. Joulukuussa Jekku kävi tapaamassa Oulussa Neetu-ystävän uutta asuintoveria ja pienen kolmikuisen pennun tapaaminen meni niin kivasti, että laitoimme kasvattajalle viestiä.. ;)Maaliskuussa Jekku tapasi täyssisarensa ensimmäistä kertaa sitten luovutuksen, kun Netta tuli kylään :)


Maaliskuun loppupuolella Jekku pääsi nuuhkaisemaan tällaista..


Huhtikuun alussa se pieni nuuhkaistava otus muutti meidän luokse ja siitä viikon päästä Jekku kävi luonnetestauksessa ja ennen sitä tutustui parisatapäiseen porotokkaan:


Vaikka pari viikkoa Jekku murjottikin Jipon saapumisen johdosta, lopulta se huomasi miten hauskaa seuraa pieni on. Sen jälkeen ollaankin oltu paita ja peppu, vai peppu & peppuko se olikin? ;)Ei kommentteja: