sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kyllä se kehittyy!

24.7.2011

Jekkupekku on nyt täysin kesäkarvassa, kaik on mennyt.Harja ja poskivillat on poissa, samaten jalka- ja masukarvat, villapöksyt ja uusimpana häntäkin, kun Jippo tuppaa siitä kiskomaan. Poju näyttää silti muhkeammalta kuin viime kesänä, että jotain on tarttunutkin. Ystävä sanoi, että nyt on alkanut kuono ja pääkin kehittyä, mikä on kyllä tosi kiva juttu. Ehkäpä Jekku olisi valmis uros sitten nelivuotiaana. Toivottavasti tämä totaalinen karvanlähtö olisi merkki entistä muhkummasta turkista? Painoa on tullut se 2-3kg eli aletaan olla jo 20kg paikkeilla ja pari kiloa saisi tulla vielä lisää.

Varasin syyskuun puoliväliin terveystarkastusajan joten silloin tietää, että onko meidän poika jalostuskelpoinen, kun silmät peilataan ja kyynärät & lonkat kuvataan. Mukavasti on tullut isyyskyselyitä meidän sporttipojalle ja syksyllä näkee, että mitkä niistä kyselyistä toteutuu ja millä aikataululla, meillä ei ole mikään kiire, kun Jekku on vielä niin nuori. On mukava tietää, että ihmiset arvostaa hyvää luonnetta niin paljon. :)

Muutama tuore otos, joissa Jekku katsoo hyvin intensiivisesti ja vähän totisen näköisenä, no namia se kyttää, että koska saa luvan etsiä namin heinikosta. ;)


Tältä Jekku näytti viime vuonna, aikasta ruipelo tapaus vai mitä? Kuonokin on ihan ohut.

Jekku elokuussa 2010:


2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Jekku on kyllä sen verta komea ja selvästi todella ihana koira, etten ihmettele ollenkaan jos on narttuja tarjolla koko liuta. Onnea vaan terveystarkastuksiin. :)

quu kirjoitti...

Nina, kiitos <3 Katsellaan nyt ne tarkit rauhassa, että tarvitseeko tällaista pähkäilla lainkaan..

Ihanahan se on, kuten omat rakkaat koirat aina :)