keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Dinolla ja ilman

27.7.2011

Piitu kävi leikkimässä Jekun kanssa ja hauskaa kaksikolla riitti yllin kyllin - vauhtia, tiukkoja mutkia, kaatumisia.. eli vaarallisia tilanteita roppakaupalla. :) Jekulla ja Piitulla on kyllä aina todella hauskaa, kuten meillä ihmisilläkin.

Me ihmiset ei vaan millään ole keksitty miksi Piitu ei Jippoa hyväksy. Ehkä Piitu on mustasukkainen Jekusta tai tai tai tai.. ehkä vain meidän ihmisten inhimillistämistä?

Ollaan käyty muutamissa treeneissä yms vain Jippo & Piitu-kokoonpanolla ja vaikuttaisi, että silloin Piitu hyväksyy Jipon paremmin, mutta kun soppaan lisätään Jekku niin asiat on toisin. Täytyy toivoa, että tämä on ohimenevää ja Piitu hyväksyy Jipon siinä vaiheessa, kun Jiposta tulee sukukypsä. Vaan on se mukava, että Jekullakin on ihan oma ystävä, kun Jipollakin on. :)Jekkuli
Muutama poseerauskuva Jiposta ja aluksi isännän seisottamana:


Jipon vapaamuotoista esiintymistä dinolla ja ilman ;)Vihdoin sain tilattua Mustista ja Mirristä kumpaisellekin puhelinnumerolaatat kaulapantaan - en halunnut laittaa kumpaankaan laattaan kutsumanimeä. Tähän on useampikin syy: Jekku ei tottele muita ihmisiä kovin herkästi eli se on uskollinen yhdelle perheelle, enkä halunnut antaa mahdollisille varkaille sitä mahdollisuutta, että heillä olisi helppo yhteiselämä varastettujen koirien kera ja kolmas syy on se, että pannat mahtuu kummallekin koirulle, joten ei tarvinne miettiä, onko oikea nimi.

Laatoissa on siis toisella puolella minun numero ja toisella isännän, mikäli joku karkulaiset saa kiinni voi aina soittaa ja kertoa mistä koirat löytyy - kutsumanimellä ei siinä vaiheessa ole mitään merkitystä.

Valitsin ruostumattomasta teräksestä ympyrän muotoisen laatan, kaikista suurinta kokoa, ettei laatta katoa turkkiin. Kahdelle laatalle tuli M&M-asiakaskortin alennuksen jälkeen n.18 euroa ja laatat tuli vajaassa viikossa loma-aikaankin. :)

Kuolainen laattamalli:Ei kommentteja: