keskiviikko 31. elokuuta 2011

Näyttelyt lähestyy


Tänään tuli Pellossa 10.9 järjestettävän pentunäyttelyn lappuset ja esiinnymme numerolla 175 eli pienten urospentujen 5kk- alle 7kk-sarjassa. Kaiken kaikkiaan lapinkoiranpentuja on ilmoitettu yhdeksän. Jippo esiintyy kolmen muun urospennun kanssa. Isompia poikia on yksi ja tyttöjä on loput. Tuomarina toimii poikkeuksellisesti Katja Korhonen. Marjatta Pylvänäinen-Suorsa oli alunperin tuomariksi valittu, mutta Katja on kuuleman mukaan erittäin mukava, asiallinen, pitkiä arvosteluja kirjoittava ja erittäin tiukka eli saadaan heti ensinäyttelystä lähtien tarkka ja tiukka arvostelu, niin kuin pitääkin. Mietitään kasvattajan kanssa josko lähtisimme erkkariin (lappalaiskoirien erikoisnäyttelyyn) lokakuulla, mutta muuten ei varmaan tule näihin pentuluokkiin osallistuttua, että sinänsä on todella tarpeen saada hyvin tarkka arvostelu.

Pikkaisen ensinäyttely kutkuttelee ja jännitys varmaan kasvaa entisestään näyttelypäivän lähestyessä, kun olin viimeksi kehässä tammikuussa. Muuta toivetta ei ole kuin kiva kehäkäytös, pitkä arvostelu ja etten itse töppäilisi mitään isompaa.

Näyttely järjestetään siinä samaisessa hallissa kuin missä Jekun luonnetestikin eli tekonurmella mennään. Jippo ei ole ennen hallissa ollut eikä tekonurmella, että se tuo lisäjännitystä. Onneksi lähes kaikki pennut ja niiden omistajat on jostain tuttuja ettei tarvi ihan yksin jännätä. :)

Kuvia eiliseltä eli tämmöisen turren kanssa mennään näytelmöimään:
Jekku jää näyttelypäiväksi kotiin koisaamaan :)

Ei kommentteja: