perjantai 30. syyskuuta 2011

Sitä sun tätä

Jekulla on siitä mahtava turkki, että sitä ei tarvi kuivata kun kertaravistuksella koko koira on kuiva, eikä turkkia tarvi edes juuri harjata. Oli taas venähtänyt pitkästi viime harjauksesta, mutta kun talviturkki kasvaa kovaa kyytiä (ei ole minään syksynä ollut näin muhkea turkki tähän aikaan) niin päätin harjata Jekun ja tältä lopputulos sitten näytti:Kauluri on nyt taakse jäänyttä elämää, kun paukamat ovat laskeutuneet, eikä niitä enää kutitakaan. Haava on ummessa ja karvakin kasvaa. Toisen silmän päällä oli monen millin vahvuinen rupi, jonka päälle laitoin eräänä aamuna alkuviikosta Bebanthenia ja iltasella sitten varovasti rapsutin ruven pois ja ruven alla iho olikin jo parantunut hyvin, eikä vuotanut yhtään vertakaan. Heti kun kiristävä rupi oli poissa ei tassutkaan hakeutuneet rapsutusvalmiuteen.

Jekku pari päivää sitten:


Kävimme keskiviikkona laittamassa hautuumaalla hautapaikan talvikuntoon ja pojatkin pääsivät mukaan. Tosin pojat vain pääsivät katsomaan meidän touhuja, kun hautuumaillehan ei ole koirilla lupa mennä.


Kirppu-Jippo näyttää niiin isolta, vaikka on kaiken tuon turkin alla ihan pieni mies. On ne vaan niin hölmön näköisiä. :D


3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Komeita poikiahan ne siellä. Onneksi se Jekkukin siitä tokenee, jää sitten arpikin millä elvistellä neidoille. :)

leila kirjoitti...

Itseasiassa yleinen järjestylaki antaa luvan tuoda koirat kytkettyinä hautausmaalle, myös silloin, vaikka kieltokylttikin löytyisi. Tästä oli joku vuosi ihan isompikin päätös tehty epäselvyyksien vuoksi.

quu kirjoitti...

Nina, ei tainnut jäädä arpea millä elvistellä. ;) Mutta onpahan isäntäväki taas yhtä kokemusta rikkaampi. :D

Leila, kiitos, tuo on hyvä tietää. :)