tiistai 8. marraskuuta 2011

Penkkikansaa


8.11.2011Jippopippo on opetellut ahkerasti kiepin tekemistä ja maahanmenoa. Selkeästi käsimerkit ymmärretään paremmin kuin sanat, mutta niinhän se Jekkukin asiat oppii. Taistelutahtoa löytyy lelujen kanssa ja olenkin yrittänyt innostaa ja läpsiä leluun, työntää Jippoa pois, että se muutenkin elämässään taistelisi ja onhan se hyvä asia sitten luonnetestissä jos ei lelusta heti irroita.

Jipolle esitettiin jo isyyskutsu, vain 9 kuukauden iässä ja vastasin kutsuun myöntävästi - katsoo sitten lähempänä, että mitä terveystarkit pitää sisällään ja mitä jalostustoimikunta sanoo mahdollisesta yhdistelmästä.

Itse vielä ei ollenkaan sisäistä, että Jippo kasvaa aikuiseksi. Se on mamman oma pieni mussukka, joka seuraa koko ajan kotitöitä tehdessäni ja nukkuu minun sängyn vieressä eikä nouse ennen kuin herään,  eikä sitä voi ajatellakaan niissä isojen poikien puuhissa. Tokkopa Jippo edes tajuaa mitä ne tyttökoirat on.  Eikä Jippo nyt isäksi ole ryhtymässäkään ennen kuin terveystarkastukset on tehtynä ja niitä en teetä ennen kuin sitten lähempänä kolmea ikävuotta jotta saa luusto ja tukielimet kehittyä ihan rauhassa.

Miinuspuolena kyllä täytyy sanoa tuo kukkien merkintätikkujen ja muoviruukkujen varastaminen - en enää tiedä minne olen mitäkin kasveja istuttanut ja kun en istuttele mitään taviskasvejakaan niin siinä ei tunnistuskaan oikein auta kun ei niitä tunnista juuri kukaan. Tikut on siis siellä täällä ja muoviruukuilla on kiva leikkiä kuten kissa; heitellä ruukkuja ilmaan, kelliä niiden kanssa tai tassulla läpsiä ruukkua. Joskus tuntuu, että taisi Petra-kasvattaja hieman juksata ja myydä meille koiran sijasta kissan. ;)


Miehen sisar eli käly oli ostanut kesällä jostain kierrätyskeskuksen tapaisesta puutarhakalustesetin (kaksi nojatuolia, iso pöytä ja kahden istuttavan penkki) ja sehän täytyi häneltä ostaa pois, kun passaa niin tähän 70-luvun lopulla rakennettuun taloon värin kuin tyylikin puolesta. Penkki varsinkin on hauska, siinä on mukava kuvata poikia ja vaikka ilmeet nyt on tuommoiset annamullenamia-tyyliset, eli niin ei poikien näköiset, niin laitan nyt kuitenkin kyttäyskuvan tähän. :)

Ei kommentteja: