tiistai 15. marraskuuta 2011

Tuisku

Oli ilahduttavaa nähdä Jekun upeasta isistä eli Tuiskusta, Dagolas Duutsoni, uusia kuvia pitkästä aikaa ja sainkin omistajalta luvan näyttää niitä teillekin. :)

Jekun isipappakin on valtavasti kehittynyt sitten niiden kuvien, joiden perusteella päädyttiin Jekkuun.

Tuisku asustelee Tyrnävällä, Oulun kupeessa, perhekoirana ja sen kanssa harrastetaan arkitottista ja nyt menossa on naksutinkoulutus. Tuiskun mieleen on metsä- ja peltoretket, esteiden hyppiminen ja muutenkin kaikki toiminta. Tuisku on oppinut monen monta sanaa, kuten poikansa Jekkukin, ja Tuiskulle sanottaessa sanan "Lenkille" se hakee alkaa etsiä hihnaa. :)  Omistaja kuvailee Tuiskua herkkusuuksi ja että se tykkää touhuta täysillä.
Kuvat: Tuiskun omistaja

3 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ihan saman näköiset kiltit silmät kuin Jekulla :)

Riina kirjoitti...

Olen samaa mieltä että Jekulla on silmiin jotakin ainakin periytynyt tältä meidän Tuiskulta!:) Päivi; käyhän lukemassa sinäkin aina joskus blogiani jos kiinnostaa!:) ja lukijaksi liity myös jos siltä tuntuu!:) ja muille tämän blogin lukijoille myös Tervetuloa blogiini!:) Vaikkakin blogi on ihan aluillaan vielä, mutta tässähän se elämän mukana täyttyy.. :D Ihanasti kerroit Tuiskusta ja totta on!:)

quu kirjoitti...

Millan, niin onkin :)

Riina, lisäsinkin jo Tuiskun blogin eilen illalla blogilistaani ja mielellään Jekun isukin sivuja seuraankin. Tosi kivasti olet sinne tietoa ja kuvia jo laittanut. :) Kiitos kommentista <3