lauantai 28. tammikuuta 2012

Telma

28.1.2012

Nyt on sellainen kutina, että jotain on tapahtumassa Jippo tuumii.Pian saapuikin lauanantaipäivän iloksi Telma. Telma on viralliselta nimeltään Ikihipin Telma ja hän on paimensukuinen 7 kuukauden ikäinen eläväinen nuori neitonen , joka tavattiin ensi kerran pentutreffeillä jokin aika sitten. Telmasta ei valitettavasti tämän parempia otoksia saanut, kun kuvaajan näpit oli liian syväjäädytetyt, että en saanut asetuksia ihan kohdalleen. Kyllähän noista onneksi näkee, että miten sievä Telma on  <3
Jippo ja Telma olivat sillä samalla sekunnilla parhaat ystävät, kun toisensa taas näkivät ja rallattivat pihaa ympäri tunnin ajan täysin äänettä, vain lumen ratina tassujen alla kuului. Juoksun lisäksi vähän pompittiin toisten päällä ja Jipolta taisi kuntokin loppua kesken, kun välillä piti pitää levähdystaukoja Jipon istuessa ja Telman edelleen viilettäen ympäriinsä. Kiitos Telman porukoille Jipon väsyttämisestä - nähdään pian taas uudestaan! :)

7 kommenttia:

KenguRuu kirjoitti...

Näyttää hauskalta. :) Kopon koirakamut rajoittuvat vain Nuppu-aussiin, mutta hauskaa on sitäkin enemmän! :D Lapinkoiria ei meillä päin ole kovin montaa..

Marika T. kirjoitti...

Oijoi ei näihin lapinkoirien iloisiin 6 riehakkaisiin kuviin kyllästy ikinä ♥

Siitä on jo kuusi viikkoa kun meidän neljän kuukauden ikäinen lapinkoiralapsukainen kuoli. Koko tapahtuma oli mysteeri ja Evirassa kuutisen viikkoa sitä selvittivät ja lopulta ei saatu kuitenkaan selvyyttä mistä kaikki johtui.

Olemme kuitenkin uskaltaneet jo suunnata katsetyta hieman tulevaan, sillä näillä näkymin toukokuun lopussa meille tulisi uusi pikkuinen.. ♥

quu kirjoitti...

KenguRuu, ei se määrä vain se laatu. :) Jipolla ei ole montaa ihan sen omaa ystävää, joten toivottavasti Telmasta tulee sellainen.

Marika, osanottoni :( On todella surullista kuulla menetyksestänne ja vielä ikävämpää ettei kuolinsyytä koskaan löytynyt.

Ilmoitittehan kuitenkin jalostustoimikunnalle asiasta?

Ihanaa, että ette ole menettäneet toivoa kuitenkaan. Pilvenreunalta teitä varmasti hymyillen seurataan. :)

Marika T. kirjoitti...

Jalostustoimikunnalle?

Tiedän, että jalostustoimikunta on se joka jollain tavoin hyväksyy erilaisia yhdistelmiä, mutta en muuta. Miksi sinne täytyisi ilmoittaa? En ole koskaan kuullut asiasta, ihan uutta tietoa siis niin kyselen nyt ihmeissäni :)

quu kirjoitti...

Jalostustoimikunta kerää koirien terveystietoja ja olisi hyvä kertoa Sulon surullisesta tapauksesta. Tieto voi auttaa jotain toista pientä lapinkoiraa ja siitä syystä tärkeä asia jakaa tietoa.

Tästä voit täyttää terveysilmoituksen:

http://www.lappalaiskoirat.fi/?id=jalostus/terveyskysely_kasvattajille

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania kuvia! Ja kiitos teille, hauskaa oli. Pian uudelleen :)

Terkuin: Telma, Linda ja Jarkko

quu kirjoitti...

Telman poppoo, kiitos teille vain kovasti :) Telma on kyllä niin hieno ja hyväluonteinen neiti. <3