sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Yövieras, osa II


Pienet tarkkailijat


Ira saapui eilen iltayhdeksältä ja kaverukset jatkoivat samasta mihin aamulla jäätiin. Ira leikki Jipon kanssa juoksuleikkejä ja Jekun kanssa hammaspomppupainia. Jekku kellahtaa pienempien koirien ja pentujen eteen kellimään ja antaa toisen pomppia päällään, mutustella tassusta ja poskesta. Jekku tarjoaa ensin juoksuleikkiä, tassulla läppäisyä ja jos niille ei toinen lämpene niin kellahtaa selälleen. Ira selkeästi halusi leikkiä enemmän Jekun kanssa jos sai valita kumman kanssa leikkisi mieluiten. Jipolle neiti välillä urrasi pienoisesti (mitä ei kyllä kukaan muu kuin Jippo ottanut tosissaan), mutta Jekku sai tehdä ihan mitä vain.

Jos Jekku oli ulkona tai kuistissa vilvoittelemassa oli Jiponkin kanssa mukava touhuta. Yö meni kivasti samoilla järjestelyillä kuten edellinenkin yö. Tänä aamuna kolmikko pääsi leikkimään pihalle, joskin nappasin Jekun sieltä pois kun ulkona sillä on niin paljon vauhtia, ettei Ira mene ihan mukkelismakkelis kovalla hangella. Jippo tykkää juosta ja siinä hommmassa Jippo&Ira olivat mainioita, eikä kuvista sitten muut onnistunutkaan kuin nämä kaksi. Sisällä Jekku ja Ira jatkoivat hammaspainia siihen saakka kunnes Ira lähti kotiin.

Kiitos Hennalle hauskasta viikonlopusta ja luottamuksesta antaa Ira meille hoitoon. :)

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Teillä on tosi mukava blogi ja Jekku ja Jippo on todella suloisia poikia :)
Millä kameralla oot muuten ottanut nää kuvat ? :)
Käy toki vilkasees meiänkii lapinkoirapojan blogii http://suomenlapinkoirajami.blogspot.com/ :)
-Henna&Jami

Nina kirjoitti...

Yövieraat tuo aina mukavaa vaihelua arkirutiiniin, kolme koiraa tuntuu yleensä jotenkin yllättävän paljon enemmältä kuin kaksi! :)

quu kirjoitti...

Henna, kiitos viestistä ja tulen vastavierailulle piakkoin. :) Onhan J-pojat aika vastustamattomia. :)

Nina, juu kyllä kolmessa oli aika paljon enemmän tekemistä.. pikkaisen pitää miettiä ehkä muutamaan kertaan haluaako kolmatta koiraa sittenkään. :D