maanantai 27. tammikuuta 2014

Hankintoja

Töiden jälkeen ajelin asioille isompaan cityyn ja käväisin parissa isossa marketissa katsomassa herkku- ja leluvalikoimaa.

Tokmannilta löytyi n. 11€ hintaan uuden tyylinen aktivointipallo. Muodon ansiosta pallo ei mene suoraan vaan on hieman arvaamaton ja hitaampi tyhjätä, kun nameja ei tule tasaiseen tahtiin. Mielenkiinto säilyy toivottavasti pidempään. Pallo on aika joustava, että sopii myös heittoleikkeihin.

 

 Annoin Jipon kokeilla ensin palloa ja Jippo yllätti - rauhalliseen tahtiin pyöritti palloa kuonolla ja tassulla hellävaraisesti muutteli suuntaa. Välillä Jippo kantoi palloa matolle ja jatkoi pyörittelyä.


HOX! Jotkut kuvat blogger muutti erikoisen näköiseksi, korjaan ne myöhemmin!

 

 Jekku odottamassa vuoroaan - hieman jo kyllästyttää sivussa oleminen. Tohinalla vanhempi herra tyhjensi pallon ja loppunapuset se tyhjensi nostamalla pallon ilmaan ja tiputtamalla. Jippo seuraa Jekun tyhjennysprojektia aina tohkeissaan, kun Jekulta aina jää vauhdissa joku napu huomaamatta.


Ostin naudan kuivattuja tai savustettuja putkiluita. Paketissa ei sanottu tekotapaa. Ontot suuret luut on hyvät hammastikut, kun syötävää niissä ei juurikaan ole. Hinta oli näille 3,12€/2kpl.  Vierellä on Jekun ensimmäinen putkiluu, sieltä reilun neljän vuoden ja kahden muuton takaa.Vanha putkiluu on ollut joskus jykevä luunpala, mutta voi että sitä on nakerrettu, kuten kuvasta näkyy. Seinämät on niin ohuet nykyään.. Uudelleen ja uudelleen se kaivetaan lelulaatikosta kaluttavaksi. Joskus olen tukkinut luun sisälle jauhelihaa ja käyttänyt sen alkuperäisen Kongin tapaisesti.


Kylläpä pojat tykkäsivät ja nyt makaavat raatona lattialla täydessä unessa.Pojat herkuttelevat puru- ja nämä putkiluut sulassa sovussa vierekkäin tai kylki kyljessä.
Tokmannilta ostin myös muutaman erilaisen pienemmän puruluupaketin. Tykkään että on vaihtoehtoja ja nopeita syötäviä, niin voi joka päivä antaa jotain järsittävää. Ensin toki pitää järsittävän eteen tehdä jotain kuten niitä perinteisiä istu-maahan-seiso-harjoituksia.


Ei kommentteja: