maanantai 13. tammikuuta 2014

Tuloksia odotellessa


 Paljon on tapahtunut kaikenlaista ja kuviakin paljon, mutta ne lisäilen myöhemmin.

Odottelemme kennelliiton vastausta luustokuvista - kuvat kirjautuivat 20.12 ja ne lausuttiin viime viikon loppupuolella. Paperilasku ja reskontra vie aikansa, joten lopullinen tulos on selvillä varmaankin vasta tammikuun lopulla. Kennelliitto on hyvin pitänyt sähköpostitse meidät ajantasalla, mikä on todella hyvä systeemi, jotta tietää kuvien varmasti olevan siellä.

Jippo voi mainiosti. Nukutuksen jälkeinen pahoinvointitila ei uusiutunut,vaan olikin luultavammin ripulista johtuvaa,kun ripuloinnin jälkeen palautui leikkisäksi itsekseen.

Pikkuherra pomppii ojien yli, saa pentuhepulikohtauksia, kiitää pitkin pihaa Jekku perässään ja seisoo kahdella jalalla. Sen erikoisuus on myös nostaa jalkaa niin korkealle kuin olla ja saattaa,kumpaakin jalkaa.

Eilen piti lähteä yhteislenkille, mutta autopa ei käynnistynytkään joten tehtiin sitten Jipon kanssa kahdestaan roskienvientilenkki, joka jatkui metsään ja peltojen kautta kotiin. Hauskaa, miten koira voi olla erilainen kun ollaan kahdestaan. Jippo tassutteli perässä ja jos jäi jonnekin taakse se pienestäkin merkistä huitaisi täysiä viereen. Kolmistaan mennessä kummatkin ottaa enemmän tilaa.


Kuvia kokopihalta:

Jippo ja Konna

2 kommenttia:

Iika kirjoitti...

Todella kauniit koirat sinulla on, ja blogi on hieno myös:)

quu kirjoitti...

Kiitos kaunis kommentistasi :)