keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kiekkomies

Jekun silmätarkki on mennyt syksyllä, syyskuussa, vanhaksi. Sen ensimmäinen ja vielä ainoa silmätarkkitulos oli silloin 2,5 vuotta sitten puhdas - ei mitään huomauttamissa silmissä. Silmät tarkasti Oulun Akuutissa Kaisa Wickström. Jekulla oli tutkimushetkellä ikää 2,5 vuotta.


Jipon silmätarkastuspäivänä tiedustelin Losvika-eläinklinikalta seuraavaa silmätarkkipäivää - he ottivat tiedot ylös ja lupasivat ilmoitella. Tänään puhelin pirisi ja iloinen hoitaja ilmoitti tarkkipäivän olevan tulossa. Ilmoittauduimme mukaan ja 1.4. on silmätarkastus Jekulle varattuna.

© Losvika

On niin hienoa päästä asiantuntevan ja mukavan Kaisan syyniin uudelleen Jekun kanssa! Herra täyttää huhtikuussa 5-vuotta, joten tarkastus on ajankohtaista.

Jekun Tuisku-isän silmät on harmittavasti tarkastettu vain kahdesti ja viimeksi Jekun synnyinvuonna 2009, jolloin Tuisku oli 3-vuotias. Oona-emon simmut on tarkattu kolmasti terveeksi 2002, 2005 ja 2008, ja viimeisellä tarkkauskerralla Oona oli 8-vuotias. Silmät ovat kummallakin olleet terveet jokaisella tarkastuskerralla.


Surkea menokuva - sille on sitten tuo kiekko niin tärkeä, että sen kanssa pitää juosta hyvin tarmokkaana. 


Ei kommentteja: