lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sakkoringillä


Pakattiin kaakaot ja keksit reppuun, ja huristeltiin Lauran kanssa läheiselle hiihtopaikalle. Hiihtoladut olivat jo aikaa sitten sulaneet, joten lähdettiin tallustelemaan lyhyitä sakkorinkejä.

Vaikka Etelä-Pohjanmaa ja erityisesti tämä alue on tasaista, niin tämä retkimaasto oli hyvin vaihtelevaa ja mäkistä. Pojista olisi kuoriutunut varsinainen hunnilauma, jos olisivat saaneet olla irti. Valitettavasti päivä oli todella lämmin ja käärmeitäkin oli vastaavissa maastoissa nähty, joten turvallisuuden takia pojat joutuivat olla kytkettynä.

Sakkorinkien jälkeen käännyttiin näkötornin ja kodan kupeeseen evästämään: Aurinko lämmitti kivasti ja saatiin nauttia ihanasta kevätpäivästä ulkosalla.


Apukokin ilmeet ovat moninaiset - tällä kertaa herkkuja ei herunut, vaikka miten nätti ja intensiivinen ilme olikin kokeilussa.

 ´
Jekku nauttimassa Lauran antamista rapsutuksista

Poikien höpsöttelyä hihnassa: Levollinen vahtikoira..


.. tai niin luulisi,  sillä tämä kaveri on aina valmiina.Eväiden jälkeen päästettiin pojat hetkeksi vapauteen ja tokihan Jekku löysi suurimman kepin. Tovi leikittiin nimileikkiä ja tuloksena oli säntäilevät koirat, mitkä ei kuunnelleet yhtään kenen nimeä kutsuttiin. Taisi olla vähän naminälkä..


 Lopuksi kierrettiin vielä yksi lenkki ja palattiin autolle - kiitos mukavasta tassutteluhetkestä! :)Ei kommentteja: