tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aamulenkit

Arkiset aamulenkit ovat olleet erityisen ihania, kun vähintään kolmesti viikossa olemme Jillin ja Zivan kanssa käyneet lenkillä. Kameran nappasin tällä kertaa matkaan. Koirat ovat saaneet kulkea vapaana rauhallisilla hiekkateillä, ja ne on otettu kiinni vain jos on tullut hevonen näköpiiriin. Me omistajat puolestamme olemme jutelleet englanniksi kaikkea mahdollista ja Jill opettelee suomea sanan päivässä.

Ziva on lempeä ja suurikokoinen pitkäturkkinen valkoinen paimenkoira. Leikattuna narttuna se aluksi oli Jekulle mysteeri, mutta nyt Ziva erityisesti hakeutuu vakaan ja rauhallisen Jekun lähelle. Jippo on vallaton ja innoissaan Zivassa, että neidillä on kyllä tekemistä väistellessään Jipon innokkaita pusutteluyrityksiä.


Kuvasarja siitä miten keskittyminen joillakin herpaantuu ja joillakin ei..
 Jekku urheasti jaksoi istua paikallaan, kun kerta sille oli sanottu että "paikka. Lopulta sekin pääsi pitämään hauskaa. Mainio otus!


Zivan erityinen mielenkiinnon kohde on rapalätäköt - mitä syvempiä ja täynnä vettä, sen parempi. Se ottaa vauhtia ja ryntää lätäkköön, tai laittaa sinne makaamaan.


Ei kommentteja: