lauantai 5. huhtikuuta 2014

Alaosaston treeneissä

Olimme sopineet tuttuun paikkaan tapaamisen alaosaston porukoille. Harmittavasti tuli viime hetken peruutus ja jäi osallistujamäärä pieneksi.

Saimme rauhassa leikkiä koirien kanssa ja siedättää vieraaseen urokseen - paikalla oli Jekku, Jippo sekä Leena Dumbon kanssa.

Mukana oli vielä ystäväni Laura ensimmäistä kertaa treeneissä ja Laura sai hössöttää Jipon kanssa. :) Joskin unohdan joka kerta, että nameja ei kannata jättää autoon, koska Jippo löytää ja syö ne. Jekun kanssa olen tottunut siihen ettei se varasta mitään ja Jipon kanssa unohtuu se seikka, ettei siihen ole luottaminen. Onneksi se ei sisällä varasta vaan tämä varastelu sijoittuu ainoastaan autoon.

Treenien loppuvaiheessa namit olivat jo paremmissa suissa ja näistä kuvatuista tempuista ei palkintoa herunut.
Oli ihana huomata, miten nätisti Jippo kuuntelee Lauraakin hieman vieraan uroksen läsnäollessakin jaksoi keskittyä yhteistyöhön. Jippo ei ole rähinäroope, mutta vilkkaana koirana tarkkailee ympäristöä ja vikkeläliikkeisenä voi ärsyttää muita, joten sille pitää keksiä tekemistä.


Jipon tarkka namikontakti

"Maahan"
"Seiso"Jipon pönötystä kahdella eri tyylillä. Jippo näyttää häntä alhaalta hassulta siansaparonsa (paimenkoukku hännässä) kera.
  
"Din Din"

Jekun kanssa itse treenailin juoksemista ja nopeita käännöksiä. Koitin saada sitä innostumaan ja narulelusta se innostuikin, mutta Dumbo innostui myös ja alkoi kiinnostua meidän touhuista liiaksi, joten en sitten jatkanut narulelulla leikittämistä.

Lopuksi Laura otti Jekunkin "käsittelyyn" ja Jekusta kehkeytyi tyypilliseen tapaan hyvin intensiivinen tuijottelija. Häntää ei enää jaksanut tunnin jälkeen selällä pitää vaikka muuten Dumbon läheisyydessä Jekku piti häntänsä visusti selän päällä ja kulki miehekkäästi. Vaikkei Jekkukaan rähise, niin sen yleisolemus kyllä kertoo, että hän on Aikuinen Mies.
"Istu"

"Seiso"

Seisomista hännänheilutuksella

Laiskaa töpöttelyä
Dumbo-treenikaveri muistuttaa paljon Jekkua tuossa iässä. Vielä tarvitaan paljon aikaa, että tämä lupaava nuorimies kasvaa aikuisen uroksen mittoihin.

Ei kommentteja: