sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kokkokalliolla

Kokkokalliolla, Enäjärvi näkyvissä

Keväinen uusinta Kokkokalliolle. Kotiovelta näin upeisiin maisemiin on alle kolmen kilometrin matka ja suurimman osan matkasta voi taivaltaa mäntymetsässä polkuja pitkin. Päivä oli todella kuuma ja tuli ylipukeuduttua aivan liiaksi. Oli yllättävää miten vähän ihmisiä yleensäkin oli liikkeellä näin upealla kelillä. Koirakoita näkyi vain pari.

Meidän lisäksi kallioilla oli pariskunta ja iäkäs mies tuli uroskoiran kanssa ihastelemaan maisemia. Pojat ja musta koira katselivat iloisesti toisiaan, mutta omia poikia kiinnosti paremminkin eväspuoli: kaakao, nakkikeitto ja keitetyt kananmunat. Kananmunia pojat nykersivät ja tarkasti erottelivat kuoria herkusta.

Kaksi pientä poikaa vanhempiensa ja ihan pienen sisarensa kanssa tulivat loppuajasta kalliolle. Tietysti Jekku valikoitui rapsutettavaksi kun se jaksaa vaikka miten kauan istua paikallaan rapsuteltavana. Jippo oli turhan innokas niin pienten lasten rapsuteltavaksi, että ne vähän arastelivat, mutta Jekun turkkiin kädet osuivat tiuhaan tahtiin. Hieno retki, sykähdyttävät maisemat, upea päivä ja reippaat retkeläiset!Ei kommentteja: