lauantai 19. huhtikuuta 2014

HiekkakuopallaRaskaan työpäivän jälkeen kepo haki minut töistä autolla ja takapenkillä häntää heilutti rakas parivaljakko. Repussa oli kaakaota, mutta tärkeintä oli se kun kepo oli käynyt hankkimassa nameja ja muistanut ottaa pojille mukaan vettä.

Hän ajoi meidät hylätylle/käytöstä poistetulle hiekkakuopalle. Alue oli laaja ja matalat männyntaimet peittivät suuren alueen. Männyt olivat sopivan korkuisia peittäen koirilta suoran näköyhteyden mutta eivät estäneet kaksijalkaisia näkemästä kauemmas - tämä on hyvä jos alueelle sattuu tulla muitakin.

Suunnattoman arvokas löytö hiekkakuoppa oli, kun tässä lähialueella ei voi koiria pitää irti muiden koirakoiden takia. Hiekkakuoppa-alueella kokoa riittää ja se oli kymmenisen kilometrin päässä, ja tassunjälkiä ei pahemmin näkynyt.

Hiljaisessa paikassa oli hyvä koirien juosta ja Jippo sai mahdottomia pentuhepuleita. Se juoksi rinnettä ylös ja alas, sekä sinkoili mäntyjen välissä. Tavattoman nopea piirtopää piti yllin kyllin hauskaa. Jekun mielestä hauskanpito on rauhallista hengailua, nuuhkimista ja jalan nostelua. :D


Pojat innoissaan juoksivat luokse

Jippo ei ole aivan varma Samin ripeydestä ja onnistumisesta namipussin avaamisen suhteenJekkukin innostui kaahaamaan

Pentuhepuleita

Pentuhepuleita

Me kolme

Jekku kurkistelee


Tuulitukkana - Jekku bikinikunnossa, pohjavilla poissa on!

Jippo ja hetkellinen vinojalkainen JekkuEi kommentteja: