perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pihatalkoot

Vapaapäivä ja pitkäperjantai olivat kuin tehty pihatalkoisiin. Piha on pieni ja penkit sekä kasvimaa perustettu viime keväänä, joten valtavasti hommia ei ole. Nurmikon ja penkkien haravointi olivat riittävät hommat. Penkkejä ei vielä uskalla kuopsutella, kun ei tiedä mitkä lähtee kasvuun ja mitkä ei.

Hommia silti tuntui olevan aivan liiaksi, jos vanhemmalta karvakorvalta asiaa tiedusteli. Joka välissä ilme oli niin ankea, kun yhtään ei kukaan heittänyt lelua tai huomioinut.
Jippo sen sijaan nautti suuresti nukkumisesta.


Ulkoilemassa pihan ulkopuolella oli Yrsa, jota kohtaan Jekku on hieman ahdasmielinen ja tuppaa haukkumaan. Mike-kissa saa olla enemmän rauhassa, mutta vielä on töitä Jekku-kissa-sektorilla. Jippo olisi innokkaana menossa tutustumaan, mutta kissat eivät sitä arvosta.


Kuvassa on lapiolla tuettu pari aitalautaa, koska isompi karvakorva karkasi siitä ja rallatteli pihalla. Onneksi Jippo-vahtikoira haukahti pari kertaa kertoen että nyt on joku väärässä paikassa. Aita menee kesällä remonttiin joten vielä pitää jaksaa repsottavien lautojen kanssa.Kunnon hommat vaatii kunnon eväät.

Etupihalta siirretyt sinivuokot ovat takapihalla kukassa
Hyvää pääsiäistä kaikille karvakorvien kavereille!


Ei kommentteja: