perjantai 18. heinäkuuta 2014

LääkintääInnokkaita lenkille lähtijöitä ei olekaan ollut kuin yksi karvakorva.

Jekku oli pari päivää vaisuna lähtemään lenkille ja sitä sai vetää perässä. Tarkempi tutkimus osoitti, että jalassa oli haava, mikä on tullut ehkäpä kiven raapaisusta kun kivikkoisia polkuja ollaan menty. Tietysti kuumuus ja kipuilu saa olon vielä apaattisemmaksi, sekä se että hoidin haavaa hoitosuihkeella. Jekulle sumupullo tarkoittaa epätoivottavan toiminnan lopettamista, joten hoitaminen ja sumuttaminen sai sen vieläkin myrtsimmäksi.

Onneksi nyt se on taas voimissaan.


 Jippo on siirtynyt oleilemaan olohuoneessa ja yönsäkin se aika usein nukkuu raollaan olevan parvekkeen oven edessä.

Tupakeittiön vuoksi on hankala rajata koiria pois keittiöstä tai ruokapöydän viereltä ja Jippo kuvitteli löytävänsä mainion paikan toteuttaa kerjäämistä. 


Kerjääminen rajoittuu tiukkaan katsekontaktiin, kun mitään lupaa ei ole ottaa tippunutta ruokaa lattialta ennen luvan saamista. Aika harmittomia kerjääjiä ovat.


Lonkkatuloksen saatuani aluksi meni paniikkiin Jipon olotilasta, mutta ei siinä ole näkynyt mitään merkkejä kipuilusta tai että sen olisi vaikea liikkua. Päinvastoin, se on jojokoira edelleen. Aamuisin se venyttelee ja samaten lenkille lähtiessä, mutta muuten se on kuin rasavilli kakara.

Portaita meillä on kivuttavana ja siitä syystä ostinkin Jahti&Vahti Nivelravinnetta kokeelle. Saan sen verran ruhtinaallisen edukkaasti sen henkilökuntahinnalla että purkki on hyvin hyvin edukas.

Jekku taas on jo viisi vuotias ja tuumin, että hyvä senkin on saada lisäravinnetta kun tässä ollaan nyt elelty pikaruuan merkeissä (paljon koiranmakkaraa). Siirrymme taas lihalinjalle ja terveempiin elämäntapoihin.

Kummatkin pojat saavat nivelravinnetta kuuden (6) viikon kuurin ajan suositellun määrän ravinnetta. Määrä on siis mittalusikallinen per karvakorva, minkä jaan aamu- ja iltaruokaan.

Ei kommentteja: