sunnuntai 10. elokuuta 2014

Contempo Bravo & Busy Buddy Twist-n-Treat

Ihastuttava pieni lähes pikimusta lapinkoiranpentu tuli vastaan Mustissa ja Mirrissä. Tänne meidän kotiympäristöön oli muuttanut Ullastiinan kennelistä urospentu. Oli niin pörröinen, mutta pentukuume hävisi yllättävän nopeaa kun naskalihampaat ja terävät kynnet otti kontaktia. Miten sitä unohtakaan äkkiä tuollaiset asiat.. ;)


Pojat saivat uutta ajanvietettä aktivointileluista - Contempo Bravo'n ostin Jekkua ajatellen, kun se on turhankin etevä tyhjentämään lelun kuin lelun nameista.

" Bravo on valmistettu kovasta muovista ja siinä on tiukasti lukittuva kierrekorkki täytön helpottamiseksi. Bravon pituus on noin 14 cm ja "pallojen" halkaisija on noin 9 cm. Bravossa on sisällä paino, joka palauttaa sen aina reikä ylöspäin, joten koirallasi on haastetta saada herkut ulos." - Lemmikkikauppa.fi


 Jekku kovasti innostui uudesta lelusta ja löysi sopivat tyylit heti kättelyssä. Pyörittely tassujen välissä on tehokasta.  Eilen saapuneet lelut otettiin tänäänkin hyvin vastaan ja edelleen Jekku oli tehokkaana.


 Jippo oli mielessä kun Busy Buddy Twist-n-Treat'in valikoin hyllystä. Twisti on monikäyttöinen kun sen sisään voi sulkea eri kokoisia nameja tai muuten vaan vaikeuttaa namien saamista ihan vain kiertämällä lelua tiukemmalle. Erinomainen kapistus pienille nameille tai vaikka jauhelihalle, jos aukon jättää väljemmäksi.


 "Ufon mallinen aktivointilelu on kumia, sisälle voi laittaa pieniä nameja. Lelussa on kaksi puolikasta, jotka kierretään kiinni niin, että namit jäävät osien sisälle. Haastavuutta voi vaihdella namien tai sivun aukkojen koolla." Musti ja Mirri

Jippo mieltyi leluun hurjasti mutta jallitti sen aina nurkkaan ettei siitä saanut kuvaa "itseteossa". Jekku pyöritteli lelua keskellä lattiaa, että siitä sai yhden kuvan napattua.


Hyvin onnellinen Twistin uusi omistaja. :) Juuri tämä ilme on syy, miksi niin paljon poikia hemmottelen uusilla aktivointileluilla - Suunnaton tyytyväisyys ja tekemisen riemu välittyy katseesta ja hymystä.


Jippo kertoo ilmeillä Jekulle: "Minun oma."
Ps. Kuulumisia on varastossa useita.. päivittelen niitä lähipäivänä. :)

Ei kommentteja: