sunnuntai 12. lokakuuta 2014

AamulenkilläElokuvailta vei mennessään ja nukkumaanmeno siirtyi ja siirtyi. Lumipalloefektin tavalla myös aamulenkkikin siirtyi myöhemmäs. Poikia ei tuntunut haittaavan ja ne ovat varsinaisia unikekoja mitkä hyvin harvoin tulevat pyytämään lenkille, silloin harvoin kun pyytävät ulos on yleensä masu sekaisin.

Vielä puolikahdeltatoistakin metsässä vallitsi hiljaisuus ja sumu viipyi puiden väleissä vielä pitkään. Hämähäkkien verkkoja näkyi kaikkialla ja metsä oli tyhjillään. Sumu on lumoavaa ja tavallinen vakiolenkkimetsäkin näkyi ihan uudenlaisena.


Keppileikkejä pojat eivät ole harrastaneet pitkiin aikoihin, mutta tänään innostuivat ja se on aina yhtä mielenkiintoista kun kaksi flexeissä olevaa otusta kiskovat keppejä toisiltaan tehden nopeita pyörähdyksiä. Siinä on välillä sormi suussa, kun pitäisi saada pojat selvitettyä hihnasotkusta.
Kepon kotopihalle päästyä meno jatkui vetoleikkien merkeissä.


Kuvasarja moni-ilmeisestä Jekusta, sillä on ilme jokaiseen tilanteeseen. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko koirasi leikattu? Jos ei aijotko leikata ne joskus? :)

quu kirjoitti...

Kumpaakaan ei ole kastroitu. Uroksia leikataan terveydellisistä ja mukavuussyistä joten leikkaukselle ei ole tarvetta toivottavasti tulevaisuudessakaan.

Pojat tulevat keskenään mahtavasti juttuun, eivät (tällä erää ainakaan)karkaile tai ulvo narttujen perään sisätiloissa.

Tärppipäiväisen nartun viestejä luetaan pari päivää mielenkiinnolla, muttei siten kun tärpit ovat ohitse niin niitä ei kiinnosta.

Toisia koiria ja uroksia kohtaan ovat asiallisesti, joten sekin puoli on kunnossa.

Leikkauksen myötä toiset koirat muuttuvat aggressiivisimmaksi ja toisille se ei vaikuta luonteeseen mitenkään, mutta myös koira voi muuttua ystävällisempään suuntaan. Leikkauksen luonneseuraukset on aina vähän yllätys.

Turkki myös leikkauksen myötä kasvaa ja pehmeytyy. Kastroinnin jälkeen turkinkasvu saattaa kasvaa merkittävästi ja sitä pitää leikata ettei laahaisi maata.

Leikkaus ja nukutus on aina riski, joten kevyesti siihen ei pidä lähteä. Maksaahan se myös todella paljon.

Oliko joku erityinen syy miksi tiedustelit asiaa? :)