sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ruskaa KokkokalliollaKokkokalliolla käytiin iltapäivällä tekemässä pieni eväsretki leipien, kaakaon ja kahvin sekä turrukoiden kera. Koko päivä on ollut sumuinen ja harmaa, mutta onneksi tuuli ja sade pysyivät piilossa. Kallioilla istuessa eteen avautui maisema, missä havupuut pilkisti keltaisena ja oranssina hohtavien lehtipuiden väleistä. Ruska-aika ei ole huono täälläkään, jos vain kiipeää tarpeeksi korkealle.
Eväsleipiä olisi joku toinenkin halunnut maistaa..


Evääksi varattuun pehmoluuhun Jippo ei suostunut koskemaan ennen kuin Jekku oli syönyt omansa ja molemmat oli laskettu vapaaksi. Jippo on kehittänyt taktiikan, missä se aina odottaa Jekkua, vaikka isoveljeä ei kiinnosta pienen syömiset tippaakaan.
Seissyt sadesi maistui paremmalta kallion pienestä painanteesta kuin vesijohtovesi muovikupista, tietysti.Jekun tuuhea pyrstö - villapöksyt ja häntä tuuhettuu viikko viikolta. Pohjavillaa on alkanut kasvaa poikkeuksellisen varhain ja kasvuvauhti on nopea. Liekkö kylmä talvi tulossa, kun se jo varustautuu paksuilla villakamppeilla näin aikaisin?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aijotko leikata koirasi joskus? :)

quu kirjoitti...

Vastasin edelliseen kommenttiin näin:

Kumpaakaan ei ole kastroitu. Uroksia leikataan terveydellisistä ja mukavuussyistä joten leikkaukselle ei ole tarvetta toivottavasti tulevaisuudessakaan.

Pojat tulevat keskenään mahtavasti juttuun, eivät (tällä erää ainakaan)karkaile tai ulvo narttujen perään sisätiloissa.

Tärppipäiväisen nartun viestejä luetaan pari päivää mielenkiinnolla, muttei siten kun tärpit ovat ohitse niin niitä ei kiinnosta.

Toisia koiria ja uroksia kohtaan ovat asiallisesti, joten sekin puoli on kunnossa.

Leikkauksen myötä toiset koirat muuttuvat aggressiivisimmaksi ja toisille se ei vaikuta luonteeseen mitenkään, mutta myös koira voi muuttua ystävällisempään suuntaan. Leikkauksen luonneseuraukset on aina vähän yllätys.

Turkki myös leikkauksen myötä kasvaa ja pehmeytyy. Kastroinnin jälkeen turkinkasvu saattaa kasvaa merkittävästi ja sitä pitää leikata ettei laahaisi maata.

Leikkaus ja nukutus on aina riski, joten kevyesti siihen ei pidä lähteä. Maksaahan se myös todella paljon.

Oliko joku erityinen syy miksi tiedustelit asiaa? :)