sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ikea-risukeitin

Ikea-risukeitin

Kuuminta hottia tällä erää ovat Ikea-risukeittimet. Sami väsäsi yhden hyvin yksinkertaisen version, jotta nähdään soveltuisiko tämä meidän käyttöön ja toimiiko. Täältä löysimme ohjeet risukeittimen tekoon. Tähän perusversioon oltiin hyvin positiivisesti yllättyneitä - kuivia risuja on lähes aika saatavilla ja risut paloivat hyvää vauhtia. Makkarat paistuivat nopeasti. Valoa ja lämpöäkin keitin toi yllin kyllin muuten niin pimeään ympäristöön.

Pihdit ehkä olisi hyvä lisä, niin saisi keittimen helposti ympäri ja tyhjättyä. Näin talvella lumihankeen oli keitin helppo työntää viilentymään ja samalla se puhdistui.

Jippo-makkaravahti oli jälleen vauhdissa ja hyvin tarkkaavaisena heti paikalla, kun makkarapaketti rapisee. Joka kertahan ne palkitaan nätistä läsnäolosta laavun läheisyydessä joten eihän ne turhaa maleksi paketin vierellä. ;)


Jekku pysyttelee avotulesta kauempana ja se kiertää savuttomalta puolelta lähelle. Siitäkin onnistui yhden puhelinkuvan napata. Kaikki nämä kuvat tässä postauksessa ovatkin puhelinkuvia.

Ei kommentteja: