perjantai 6. helmikuuta 2015

Oscar & Mush

Pitkään ollaan pärjätty Oscar-jauhelihapötköllä ja saman valmistajan lihapullilla. Kilohinnaltaan nämä ovat edullisempia kuin kovassa huudossa olevat Mush-merkkiset.

Kilon lihapötkö kuitenkin pilaantuu verrattain nopeasti sulatettuna jääkaapissa, joten sitä saa syöttää normaalia enemmän.

Laatuun olen ollut tyytyväinen ja pojatkin mielellään syövät, vaikka ovat jo vuosia tätä merkkiä popsineet.

Citymarketissa ei ole myynnissä muita kuin näitä Oscarin pakasteita.


Prismassa on tarjolla Oscarin lisäksi myös myös Mush'ia.

Vauhti-tuotemerkin alla myydään sekoitelmalihapullia, mitkä on kilohinnaltaan arvokkaampia ja pakkaukset pienempiä Oscariin verrattuna.

Mukavaa vaihtelua nämä tuovat päivittäiseen ruokavalioon.  Kaikkiea kolmea vaihtoehtoa on kokeiltu:  Kana-sika-nautaKalkkuna-kana-lohi-ateria ja Sika-nauta-lohi.

Pyysin valikoimiin myös Basic-sarjan lihapötköjä ja pullia. Saa nähdä miten tarkasti tuotevalikoima on Prismassa määritelty. Kauppiasvetoisissa pikkuliikkeissä tuotepyynnöt usein toteutuvat helpostikin, mutta isot ketjut ovat eri asia.  Allergisille koirillekin olisi sitten paremmin vaihtoehtoja.

Totuus kuitenkin on, ettei kummankaan tuotemerkin ruuilla voi siirtyä raakaruokintaan ihan jo liian pienien pakkauskokojen ja kalliiden hintojen vuoksi. Mutta ruuanlisänä tuomaan vaihtelua on nämä kuitenkin oikein soppeleja.

Barf-kokemuksista voit lukea täältä, voit määrittää myös koiran rodun ja  juttua lapinkoirienkin ruokakokemuksia sieltä löytyy monta.

 
Ei kommentteja: