maanantai 31. elokuuta 2015

Cantavia Y-pentueen tapaaminen


Jippo äitinsä kanssa 24.8.2015

Paluumatkalta Torniosta oli koko reissun yksi kohokodista - Cantavia Y-pentueen tapaaminen.

Onneksi kaikki pääsivät paikalle ja treffasimme Jipon synnyinkodissa. Paikalla oli synnyinkodin ihmiset, Miina-emo, Majuri-veli ihmisensä kera sekä tietenkin kaikkien koirujen sekä Jekun kasvattaja Petra.

Auton kaartaessa taloon Jippo innostui kovasti ja livistikin autosta suin päin emoaan tapaamaan sulkien tämän hellyydenosoituksiin.  Jippo on tavannut emoaan luovutuksen jälkeen kahdesti - kesällä ja joulukuussa 2011, mutta tuntuivat muistavan toisensa. :)

Cantavia Mielitietty
- Jipon Miina-emo
 Jippo rakastaa emoaan:

 Tovin aikaa oltuamme paikalle saapui Jipon veli Majuri isäntänsä kanssa. Veljeskaksikko oli tavannut toisensa viimeksi kymmenkuukautisina, joten aikaa oli vierähtänyt pitkän tovin verran. Nyt neli- ja puolivuotiaat olivat isoja nallukoita.  Kaikille tulikin suurena yllätyksenä miten pojat toisiinsa suhtautuivat.

Aluksi ne ihmettelivät toisiaan Jipon seistessä paikoillaan ja Majurin tutkiessa ja sitten vaihtui roolit. Sen jälkeen vuorotellen pusuttelivat toista ympäri nassua koko tapaamisen ajan. Veljekset seurustelivat toistensa kanssa eikä niiden perään tarvinnut katsoa, ja hyvä niin, sillä pöydässä oli herkulliset tarjottavat. Hyvin harvoin aikuiset, toisille vieraat, lapinkoiraurokset tulevat keskenään toimeen, mutta poikkeus vahvistaa säännön. :)Cantavia Yömyssy "Majuri"
Jipon veli

Muutama kuva hurmaavasta Majurista. Hän asuu maaseudulla vapaana herrana hoitaen tilan nautapaimennukset.  Herrassa oli paljon samanlaisia luonteenpiirteitä Jipon kanssa - vilkkaita, sosiaalisia, juttelevat erilaisin äännähdyksin ja pantakaan ei tuntunut haittaavaan, vaikkei sitä normaalisti käytäkään.
Lopuksi kuvat Jekusta ja Miinasta kun veljekset tutustuivat toisiinsa. Jekustakin Majuri oli ok, eikä tarvinnut pikkuveikasta pitää huolta.
Ihan huipputapaaminen! Vau ja ISO kiitos kaikille mukana olleille ja toivottavasti nähdään taas piakkoin! :)

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Voi kuinka näyttää mamma pieneltä Jipon rinnalla!
Pojasta on kasvanut ihan mies ;)

Näitä muhkeita turkkeja katsellessani mietin, että jokos teillä on karvanvaihtoaikaa alkanut? Meillä Mauri on pudotellut oikeastaan halki kesän, mutta nyt sillä on selvästi alkamassa hiljalleen se kunnon "rysäys". Tahvolla sen sijaan jo alkoi - harjasin siitä tänään sellaisen määrän karvaa, että oksat pois! :D