torstai 21. tammikuuta 2016

Trixie Snack BallNyt iltasella oli pieni aktivointileluhetki ja kummatkin sai valita kaksi lelua, mitkä täytin minimenu-nappuloilla. Tuttujen lelujen lisäksi on yksi uutuus aktivointilelukokoelmaan. Ennen vuodenvaihdetta paikallisessa lemmikkitarvikemyymälässä oli tarjouksessa Trixien Snack Ball - lelun alkuperäinen hinta oli hurjat 16,90€, mutta nyt sen sai vitosella (mihin hintaan olin todella tyytyväinen).

Pallo on halkaisijaltaan 14cm ja materiaali on aika kovahkoa eli lelu pitää meteliä liikkuessaan ja aivan täysin lattiaystävällinenkään se ei ole. Pallo liikkuu todellakin minne sattuu ja nameja saadakseen koiran pitää ottaa käpälät avuksi. Mielenkiinto tuntuu tällä kaksikolla loppuvan kesken ennen kuin pallo on tyhjä, sillä se on haasteellinen ja pari viimeistä namia jää aina pallon sisälle.

Pallon suuaukkoa voi säätää tai sulkea jopa kokonaan jos haluaa käyttää lelua vain pallona. Sulkemismekanismi luultavammin tulee ajan myötä hajoamaan, mutta palloa on vaikea tyhjentää nameista, vaikka suuaukko olisi täysin auki ja silleenhän mekin sitä pidetään. Mielenkiintoinen aktivointilelu, mutta alkuperäinen hinta on kyllä turhan korkea laatuun nähden.

Jipolle Trixien pallo oli oiva, kun se sai käyttää hänen korkeutensa herkkiä tassuja ja häntäkin tuppaa roikkumaan aktivointileluilla leikkiessä, kun on tämä niin totista puuhaa. :)
2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Meillä on samanlainen aktivointipallo, tosin pienempi koko, saatu möllitokosta palkinnoksi vuonna 2001. Ahkerasta käytöstä huolimatta pallo on edelleen erinomaisessa kunnossa, myös epäilemäsi luukku toimii ihan kuin ennenkin. Toki mahdollisuus, että laatu on huonompaa uudemmissa, mutta ainakin tuo alkuperäinen versio käy ja kukkuu edelleen täysin.

quu kirjoitti...

Aliel, kiitos kommentista ja positiivisesta kommentista. Hyvässä kunnossa pallo on edelleen, joskin ei niin kovin mieluinen poikien mieleen (liian paljon valinnanvaraa ;) )