maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kuulumisia ja aamulenkkiä


Katse tiiviisti kohti mutkaa, mistä pian kurkistikin poikien hyvä ystävätär Ziva emäntänsä kera. Malttaen istuivat paikallaan häntä vipattaen kunnes enää ei vaan pystynyt olla paikallaan ja ryntäsivät tervehtimään Zivaa, mistä alkoikin mukava ja mutainen aamulenkki.

Täällä kotopuolessa, missä nyt viikon verran ollaan, onkin kyllä märkää kaikkialla. Jippo tosin selviytyy ihmeellisesti lenkeistä täysin valkoisin tassuin. Hienohelma on niin tarkka, ettei vaan tassut kastu vaikka tänäänkin päivälenkillä kolmasti molskahti takajalka veteen, kun välttämättä piti päästä kellimään ojanpenkan kuivalle ruohikolle, josta sitten valahti ojaa kohden. Oppi ei saavuttanut päämääräänsä.. ;) Jekku on kotiin tultuaan yltäpäältä kurassa, kun sehän nauttii, muttei ihan niin paljon kuin Ziva, mikä ottaa vauhtia ja juoksee täysillä kuralammikoihin, ja kellahtaisi sinne makaamaan mikäli emäntä ei niin kovasti estelisi.

Karvapolitiikka alkaa edetä - Jekku on pitänyt poikkeuksellisen kauan turkkinsa ja vähitellen nyt selästä on pohjavilla alkanut nousta. Jippo taasen aloitti karvanajon muihin vuosiin nähden aikaisemmin. Vähän tuossa olen miettinyt ja kysellyt hintojakin, jos Jipon oikein ajelisi kesäturkkiin. Se kun niin huonosti jaksaa kesäisin lenkkeillä ja kun nyt näyttelypuolellakin ollaan saavutettu meidän tavoitte eli Suomen muotovalion titteli.

Rally-toko jatkuu ja ollaankin nyt toisella kurssilla, ja vähän avoimen luokan juttuja käyty läpi. Ilmoitin Jipon virallisiin kisoihinkin (alokasluokka) ja toukokuun alkupuolella sitten nähdään, miten meidän käy. Ennakko-odotuksia ei ole muuta kuin, että olisi kiva päivä eikä sataisi, kun ollaan ulkona hiekkakentällä. Suoritukseen vaikuttaa, onko hyväntuoksuisia tyttöjä paikalla. Ollaan harjoiteltu palkatta tekemistä, mutta senpä näkee sitten jaksaako esim. kuumalla säällä tehdä niin töitä.

Häikäisee!"Hei neiti, mikäs nyt tuli?"

Ei kommentteja: