maanantai 18. heinäkuuta 2016

Isiturnee: Heikkiä tapaamassaLähdimme eilen kesälomareissulle kiertämään Suomea ja vietimme yön Nokialla Samin kaverin luona. Ajettavaa on kaikkiaan yli 1500km ja aiomme vierailla kotipuolessani, Kuopiossa tapaamassa monien vuosien jälkeen Saivaa sekä nauttia kesästä mökkeillen saaressa Lapinlahdella ja lopuksi kurvata Taavettiin Samin vanhempien luokse. 

Viikko sitten kysäisin sopisiko isikoiran tulla tapaamaan poikaansa ja Maiju perheineen innostui kovasti joten tänään olemme piipahtamassa Sastamalassa ja kuvissa söpöilee  Jekun poika Heikki eli kotoisammin Poke. Rohkeutta ja avoimuutta tältä pikku-herralta ei puutu ja touhua riitti paljon. Jippo-leikkisetä laittoi Poken kanssa ranttaliksi ja viiletti pitkin pihaa täyttä höyryä. Jekku isällä on tassu kipeä joten se ei ollut kovin seurallisella päällä.

Pokella on kyllä niin innokas perhe ja pentukoulu odottaa tätä nuorta miestä, ja terveystarkit ja näyttelytkin. Aivan hurmaava koti Pokella ja kiitos että saatiin käydä, nähdään taas pian uudelleen! :)Lisää kuvia tulossa..


Ei kommentteja: