keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Isiturnee: Hemmoa tapaamassa
Saarijärveltä Jyväskylän kupeessa asustelee Jekun poika Hemmo eli tyttöjen ristimä Nemo yhdessä rekkaamattomien lapinkoiraveljesten Lennin ja Kallen kaverina. Nemo otti Jekun ja Jipon vastaan kunnioituksella ja isänsä rakastui silmittömästi poikaansa. Edes Nemon urahtaminen ei heikentänyt isänrakkautta Jekun väistäessä poikansa sanoja ja hetken päästä se lähestyi uudelleen kovin innokkaasti.

Oman lauman parissa Nemo on touhukas kaveri, mikä välillä on vähän laajentanut omaa aluettaan kotiväen kauhistukseksi eli hyvin Jekkumaista tuo rohkeus mennä tutkimaan tuntematonta. :) 

Nemolla on kyllä huippuperhe jotka ovat innoissaan uudesta perheenjäsenestä.


Lenni

Nemon kaverina asuu Lenni ja Kalle, rekkaamattomat lapinkoiraveljekset joiden isä on Tiilitehtaan Umpisolmu. Kallella on valitettavasti nuorena mennyt jalka poikki pariin kertaan ja se hieman ontuu jalkaansa, ja lisäksi sillä on epilepsia, mikä onneksi ei ole pitkään aikaan ilmennyt kohtausten muodossa.  Muuten isot pojat elelee mukavaa elämää ja touhuavat mökillä ja pysyvät aitaamattomalla pihalla vapaana. Lenni on ottanut Nemon siipien suojaan, ja Kallella on hieman pitempään mennyt uuden tulokkaan hyväksyntä, mutta nykyään Kallekin antaa Nemon tulla lähelleen. Ihanat isot kaverit Nemolla :) 

Kalle

Lisää kuvia tulossa

Ei kommentteja: