sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Länsi-Uudenmaan lappalaiset


Kuva: Osmo P

Länsi-Uudenmaan alaosastoa  veti vuosia Rahkis-kasvattaja ja otin häneen reilu vuosi sitten yhteyttä ja tiedustelin alaosastosta. Hän antoi alaosaston ohjat minulle ja se sopi myös lappalaiskoirien yhdistykselle.  Sitten isäni kuoli ja viime vuosi meni surressa isäni kuolemaa. Tänä keväänä sain Tainalta (Colttapojan) paljon tsemppiä ja lyhyellä varoitusajalla saimme järjestettyä alaosastolle ensimmäisen retken.


Paikaksi valikoitui kaunis Pääkslahti, missä on muutama pienempi reitti valittavana. Liukkauden takia ihan kaikkia reittejä ei päästy kiertämään, mutta pääsimme kipuamaan upeille kallioille, mistä avautui huikea järvimaisema. Sieltä matka jatkui Puumannin laavulle, mikä sijaitsee järvenrannalla ja olin järjestänyt kaikille osallistujille nokipannukahvit keksien ja makkaran kera.

Koirat saivat tutustua toisiinsa hihnoissa ja mukavasti kaikki tuli juttuun. Mukana oli kaikkiaan 9 koiraa, joista kolme suomenlapinkoiraurosta, neljä suomenlapinkoiranarttua, sekä yksi porokoirauros ja -narttu. Lämmin kiitos kaikille osallistujille mukavasta päivästä ja aurinkokin pilkahteli :) 

Länsi-Uudenmaan lappalaisilta löytyy oma blogi sekä FB-ryhmä.

Täällä Jekkulan sivuilla alaosaston juttuja voi lueskella tunnisteella LU lappalaiset.


Kuva: Osmo P











































Kuva: Osmo P






Ei kommentteja: