maanantai 1. toukokuuta 2017

Kyynäräharju


Näyttelypaikan humu, ihmis- ja koiramassat jäivät taakse, kun ajelimme Sastamalasta pieniä teitä kohti Nummelaa. Nautimme kevään ensimmäisen jäätelönkin hiljaisen kyläkaupan pihassa ja miten aurinko lämmittikään. Oli aivan liian lämmin ja kaunis päivä tuhlattavaksi, ja matkalla sain idean, että mitäs jos mentäisiin vähän päivälenkkeilemään Liesjärven kansallispuistoon ja siellä nimenomaan Kyynäräharjun kulkemaan päästä päähän. Näyttelyiden jälkeen itsekin halusi rauhoittua luonnossa ja koirien lenkkiaikakin oli edessä, ja voisi kesken matkaa tehdä kaikki ne.

Kyynäräharju on kaunis paikka ja niinpä ei tarvittu montaa sanaa, kun mies innostui ja ajoimme parkkipaikalle. Reitillä näkyi satunnaisia kulkijoita, joita tervehdimme, mutta suurimman osan ajasta saimme itsekseen kulkea. Aurinko lämmitti, sinivuokot ja näsiät kukkivat ja kevään äänet kuljetti meitä eteenpäin.

Söimme eväät lähellä harjun loppua. Jekku kävi siellä vähän uimasilla ja kelli turkin kuivaksi rantaheinikossa Jipon kyylätessä kolmioleipiä. Olipa mukava piipahdus!

Ei kommentteja: