sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Pala Märkiön lenkkiä


Taavetista, Kepon vanhempien luota, ajaessa päädyttiin kolmen tunnin ajomatka Vihtiin pätkäistä ja käydä päivälenkki ajomatkan loppupuolella. Pysähdyimme Märkiön grillille, mikä on tien 25 Hanko-Hyvinkää tien varrella. Tästä lähtee viiden kilometrin mittainen Märkiön lenkki ja kävimme hieman lenkkiä kartoittamassa, jos sen joskus käy kiertämässä, kun ollaan taas palaamassa Taavetista. Talvellahan reitti on pääasiassa latujen käytössä.

Nyt oli sen verran jo koti-ikävä, että kävimme vain piipahtamassa. Mutta vinkkinä muillekin, että tässä on hyvä pysähtyä evästämään joko omia eväitä tai ostaa grillistä jotain, ja koirien kanssa voi nauttia kauniista näkymistä.

Puitteet jo grillin takana oli hyvät, kun löytyi evästyskatosta ja siitä lähti leveät polut kulkemaan. Aluksi lähdimme 25 tien myötäisesti Hyvinkäälle päin tassuttelemaan.Kolmensadan metrin päästä grillistä sijaitsi laavu nuotiopaikan kera.Jippo nautti kevään lehtikylvyistä.

 
Koska reitti tosiaan kulki tien lähellä ei voinut välttyä auton ääniltä.Aikamme kuljettuamme palasimme takaisin ja lähdimme grilliltä kulkemaan kohti Hangon suuntaan kulkevaa polkua ja se vei meidät ihanan lammen rannalle, mitä olin monet kerrat auton ikkunasta ihastellut. Poluilla ei näkynyt kuin yksi koiranulkoiluttaja ja kalastaja. Polku kulki harjun päällä ja vesi pilkahteli puiden lomasta  molemmin puolin.
Lammen toisella puolella näkyy Hanko-Hyvinkäätie
Varvikkopiehtarointia, Jipon erityisosaamisalaa

Ei kommentteja: