lauantai 23. syyskuuta 2017

LU lappalaisten syysretki


Pääkslahdessa jälleen!  Reippailtiin alaosastolaisten kanssa Pääkslahdessa. Kierrettiin kaikki reitit ja päädyttiin evästämään Rysätarhan laavulle. Keli oli mitä mainioin syyskeli jopa kuuma yllätti, ja yllätyttiin myös siitä, kun poluilla ei muita näkynyt.

Mosku

Rommi

Vihma


Saavuimme Rysätarhalle ja meidät vastaanotti mies pikkukoiralauman kera, mutta hän olikin juuri lähdössä joten saimme omia paikan itsellemme ja kytkimme koirat puihin oman evästyksen ajaksi. Kyllä oli hiljaista ja lämmintä.Vihma - Lumiturpa Dälli
Mosku - Lumiturpa Ukuli

Rommi -Todellakin Railakas Rommimatsi
Laavulta jatkettiin kohti uutta lisäystä luontopolkuun, jota en ollut itsekään kiertänyt ja uusi pätkä oli erittäin haasteellinen - kivuttiin ensin ylös kalliolle, sitten alas, ja taas ylös, ja taas tiukka lasku. Polku kiermurteli rantakallion tuntumassa, eikä polulle jäänyt kovin isoa kohtaa ennen 5-7m pudotusta järveen. Lopulta taas muutaman metrin nousu kallion päälle. Kyllä siinä sai tehdä töitä ja Rommin emäntä kuvaili reittiä enemmän kalliokiipeilyksi. Oli kyllä aika hurja reitti - onneksi kumpikaan ei jättänyt eroanomustaan alaosastosta. Kaikista haasteellisinta oli kyllä Vihman ja Moskun emännällä - kaksi koiraa ja herkkutatti! Sieni pääsi ehjänä autolle - minusta kyllä papukaijamerkin arvoinen suoritus!


Mänty kasvoi ihan kallionkielekkeellä - polulta kuvattu


Polulta kuvattu, suora pudotus alas oli useita metrejä


Olipa muuten mukava päästä rannan tuntumaan :D
Ehjänä perille!Ei kommentteja: