sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Takaisin kotiin

Vuorottelimme kahden tunnin vuoroissa ajomatkan Torniosta Nummelaan ja matka menikin joutuisasti, kokeneille koiramatkaajille matka oli helppo ja pysähdyimme aina hieman jaloittelemaan, kun kuski vaihtui. Tornion ja etelän syksy oli niin eri vaiheissa ja olikin hauska palata kotiin.

Eilinen menikin siis toipuessa ajomatkasta ja tänään päätimme lähteä kotilaavulle istuskelemaan ja paistamaan makkaraa. No sehän ei kyllä ihan mennyt kuin ajateltiin, sillä laavun oli löytänyt jotkut toisetkin - eikä siinä mitään. Laavua saa toki käyttää, mutta sieltä oli poltettu kaikki puut ja niitä oli paljon..

Pettymys oli kyllä suuri, mutta onneksi kaveri auttoi ja sai sieltä haettua puita, että saimme makkarat paistettua, mutta tunnelma oli kyllä kieltämättä jo pilalla.

Pojilla sen sijaan oli erittäin hyvä leikki- ja pomppufiilis, ja ne viiletti leikkien omiaan sillä aikaa kun ihastelimme suurta kurkiauraa ja keräilin karvarouskuja.

Huomenna onkin Jekulla eläinlääkäri ja kerron siitä sitten kokonaisuudessaan enemmän kun asiat etenee. Mistään hyvistä uutisista ei valitettavasti ole kyse..

Ei kommentteja: