sunnuntai 10. joulukuuta 2017

SalapaikkaLöysimme uuden kivan salapaikan niemenkärjestä järven rannalta. Jippo juoksi suuria pentuhepulirinkejä vapaaksi päästyään ja sitten ryntäili keppien kanssa. Jekku taasen heti tarkisti järven rannan ja löysi ihania vanhoja puunpaloja järsittäväksi.

Sää oli synkeän kaunis ja lumeton jälleen kerran, täällä lunta tulee ja lunta sulaa. Tiistaina pitäisi taas sataa lunta, mutta nämä lumettomat ajat tarjoaa kyllä hyvät mahdollisuudet samoiluun uusiin paikkoihinkin, kun ei tarvitse miettiä mitä lumen alla saattaa olla piilossa.

Arki muuten on sujunut mukavasti ja ollaan leikitty yhdessä ja olen piilotellut dentastixejä. Jekulle piilotin lelulaatikkon lelujen alle ja siinä meni alta minuutti, että herkku oli löydetty ja syöty. Jippo etsi omaansa minuuttikaupalla - se otti vain ilmavaikuja ja yritti yhyttää tikkua sängyn päältä ja työpöydältä. Sillä meni pitkä tovi kun hoksasi, että herku on maton alla. Kaivettuaan maton se etsi ja etsi, vaikka denta oli suoraan silmien alla. Se on sellainen hössöttäjä ja selkeästi se käyttää vainuamiseen enemmän hajuaistiaan mitä näköään. Samalla tavallahan se toimi metsäjäljestyksenkin suhteen.Ei kommentteja: