tiistai 23. tammikuuta 2018

Esittelyssä Kong Gyro


Gyro oli sellainen pakko-saada-heti-lelu, kun näin siitä videon. Molemmat on lelusta ihan tohkeissaan ja niin intona sen kanssa leikkivät. Aluksi ajattelin, ettei Jippo innostu, mutta sehän yllätti ja ollut mielissään. Jekkua ajatellen hankinkin, se kun tykkää puuhata ja tehdä asioita vauhdilla.

Punainen rengas on pehmeämpää materiaalia ja siitä on koiran hyvä työntää kuonolla, tassulla läpsiä tai jopa kantaa. Renkaan sisällä pyörivässä sinisessä kovassa pallossa on vain yksi, suhteellisen pieni, reikä ja nameja tulee hyvin satunnaisesti, ja kaikkein pienimmistä nameista pari jää aina tulematta ulos.

Sinisen pallon saa avattua, mutta en meinannut saada sitä enää paikoilleen, joten täytän jatkossa lelun vain pikku aukon kautta. Pesukin tietty on hieman haasteellista - tykkään pestä kaikki aktivointilelutkin aina säännöllisesti.

Lelu pitää kyllä aika kovaa meteliä ja sellaiseksi se on tarkoitettukin, että tekemisen meininkiä löytyy. Jippo kuljettaa omaan tapaansa tyyppillisen rauhallisesti, mutta Jekku on rajumpi.

Miinusta tulee äänestä ja hieman myös koosta - lelu pääsee vaivatta sohvan alle ja sitä saa yhtenään olla kaivamassa huonekalujen alta.

Hinta on hulppea 19,90€, mutta uskoisin että tällä on kyllä käyttöikää mielenkiintonsa takia sekä kestävyyttäkin koko rahan edestä.
Ei kommentteja: