maanantai 22. tammikuuta 2018

Esittelyssä Busy Buddy BarnaclePitkään olen toivonut Barnaclen kaltaista aktivointilelua, missä olisi enemmän kuin yksi  "kammio", ja ne eivät olisi yhteydessä toisiinsa -  sellainen yhdistyy tässä Barnaclesta.

Kummallisen muotonsa ansiosta koira ei aavista mihin suuntaan herkkupallo liikkuu, ja sitä ei liian helposti tyhjätä. Barnaclea voi työntää kuonolla tai pyörittää tassulla. Tästä on muodostunut lyhyessä ajassa Jipon lempiaktivointileluja.  Kun esittelin sille useamman lelun se tökkäsi kuononsa tähän ja jäi tuijottamaan merkkinä, että lelu täytyy täyttää.

Lelu on painavaa kumia ja olen sitä käsinpessyt ja kuivannut kammiot pyyhkeellä. Treat Meter-piikkejä, mitkä annostelevat namien määrää, en ole leikannut, kun meillä on käytössä varsin pienet herkut (kissojen kuivamuonaa).

Tätä myydään nimellä Petsafe Sportsman, mutta alkujaan Busy Buddyn lelu tämä on (leima löytyy lelusta), joten laadukkaasta tuotteesta kyse. Amerikassa tuotetta myydään Busy Buddyn tyypillisessä värissä eli tummanviolettina.

Lapinkoirille sopiva koko on M ja se maksaa Mustissa ja Mirrissä 13,90€.


Ei kommentteja: