sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Jippo hierottavanaKulunut syksy ja loppuvuosi ovat olleet kelien kannalta parhaat mahdolliset, kun olemme saaneet nauttia vesisateista. Kerrankin vesisateista voi hyvällä mielellä sanoa nauttivansa. Usein syksyt täällä etelässä ovat vaihtelevat ja mustaa jäätä on ollut paljon aikaisimpina vuosina, mutta nyt meitä on selkeästi hellitty, kun kelit pysyneet plussalla pitkään.

Käytiin Jipon kanssa tänään Nellin luona lihashuollossa hieronnan merkeissä. Mitään isoja mörköjä lihaksistosta ei löytynyt ja edes se portailta tippuminen Meikon retkellä ei muistuttanut itsestään. Jippo makasi räkä nenästä valuen ja oli ihan innoissaan, kun pääsi ensimmäisen puolen jälkeen ylös. Tohkeili, pomppi ja venytteli hetken, ja sitten jatkettiin. Jippo pysyy aloillaan jo itsekseenkin ja oma tehtävä on vain olla kaverina.

Samoja rakenteesta ja lonkkaviasta johtuvia jumeja oli C-lonkan puolella ja D-lonkan vastaisessa etuosassa. Niskalihaksen kohdalta Jippo jopa kiljahti, mutta taisi Nelli vahingossa nypätä karvoista, kun niskankin tilanne oli "normaalijuminen".  Tällä erää ei saattu uusintakutsua hierontaan, joten seuraava hieronta sitten keväämmällä Jipon osalta - Jekun vien tässä talven mittaan hierottavaksi.

Hieronta kesti tunnin ja hintaa sillä oli 40€.

Pitkä venytys ennen puolen vaihtoa

Loppuhalit hieronnan päätteeksi


Ei kommentteja: