sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Näyttelytreenit

Kultaposken Diana

 Meidän Lappalaiskoirien alaosastossa on valtavasti jäseniä, mutta harmittavasti vain pieni osa on aktiivisia. Ollaan monenlaista yritetty järjestellä, mutta aika usein törmätään siihen että osallistujia on vähän, mikä on tosi iso harmi. Yritän pitää alaosaston tapahtumat ns. pienen kynnyksen tapahtumina eli sellaisina joihin voi kotikoirienkin omistajat helposti lähteä. Mikäli aktiivisia jäseniä olisi enemmänkin voisi sitten isompiakin juttuja ajatella järjestävänsä.

Toisaalta taas mielelläni toteutan jäsenten toiveita ja tällä kertaa toivottiin apua näyttelyihin joten pidin ohitus- ja näyttelytreenit yhdelle jäsenelle. Harmittavasti muita ei tullut, mutta ehtipä tarkemmin kertoa näyttelyistä ja antaa vinkkejä oman koiran esittämiseen ja millaisia asioita tuomari voi kehässä pyytää.

Omat pojatkin olivat matkassa ja niiden kanssa on helppo näyttää esiintymistä, seisomista, ja erilaisia tapoja esittää koiraa.  Nappasin kuvat treeneissä olleista emosta ja tyttärestä - Pinja-tytär on menossa "isolle kirkolle" Helsinkiin vuoden päänäyttelyyn ja sitä varten tänään treenailtiin.






Ailukka eli Pinja





Ei kommentteja: