torstai 8. huhtikuuta 2010

Menoja

Me ollaan nautittu tästä suunnattoman ihanasta hiljaisuudesta, mikä täällä meidän kodissa nyt vallitsee. Ainut ääni mikä välillä kuuluu on pieni murina, kun Jekku komentaa lelujaan tai kun se unissaan haukkuu, murisee tai ynisee. Ihania ääniä! :) Myös vinkurodeo on palannut. Käy kurkkaamassa :)

Pääsiäinen meni mukavasti, vaikka unohdin laittaa pääsiäiskoristeet esille ja rairuohot kasvamaan. Jekkuli tapasi lankalauantaina Niun hihnalenkkeilyn merkeissä ja käytiin Kuivasjärven koirapuistossa leikkimässä. On niin ihanaa, kun kaksikkoa ei juuri tarvitse edes seurata, kun molemmat muistaa toisen rajat ja kunnioittaa niitä. :)

Yoda tavattiin eilen ja kävimme kiertämässä parin tunnin lenkin. Kaksikolla lenkkeily sujuu mainiosti ja molemmat viihtyy toistensa seurassa, yhtään pörinää ei tullut ja Jekkukin alkaa olla aika relax otus. Ohittelu molemmilla on hieman lapsenkengissä, mutta onneksi joukossa tyhmyys ei tiivisty. ;) Tapasimme toisenkin lappalaisen, ja vanhempi setä väisti toiselle kadulle. Liekkö ohitusongelmia sielläkin?

Lisäksi Jekku tapasi Sirun piiitkästä aikaa, kun Sirulla oli jo toistamiseen juoksut tälle vuotta. Siru tuli aluksi meidän kotiimme ja uninen Jekku ei ihan heti hoksannut, että mikä tää juttu nyt on. Kyllä kaksikolla oli hauskaa. No, Siru omi luut ja lelut, eikä Jekku millään innostunut siitä, että ne on kiinnostavampia kuin hän itse. ;)

Jekku yritti toimia meidän opettaman käyttäytymismallin mukaan myös Sirun kanssa, mutta eihän Siru tajunnut, että kun Jekku menee eteen makaamaan, niin lelu pitää antaa sille :D No Jekku tyytyi ynisemään ja itkemään, kun lelua ei hänelle tullutkaan.

Lisäksi kävimme seuraamassa XL-Tokoa pääsiäissunnuntaina, mutta siitä lisää kunhan saadaan kuvat nettiin saakka.

Lisäsin Jekusta profiilikuvan ja sitä postausta pääset katsomaan Jekun alla olevasta kuvasta:Jekun kuvat: Elina Seppänen
Huomenna Niun kanssa tassuttelemaan, kivaa! :)

Ei kommentteja: