tiistai 17. elokuuta 2010

KuukasjärviVietimme kaksi upeaa päivää Ranuan Kuukasjärven mökillä 16.-17.8.2010!

Alkuperäisenä tarkoituksena reissulle oli käydä hakemassa peräkärry kasvien muuttamista varten, sillä mehän joudumme muuttamaan tästä kodista remontin tieltä.

Mökkinaapurina meillä oli iki-ihana Mikon kummisetä Aaro, joka on maailman sydämellisin, auttavaisin ja iloisin ihminen. Aarosta tuli Jekulle paras ihmisystävä, hirvimuhennoksella ja muilla keittiön herkuilla saattoi olla hieman osuutta asiaan. ;)

Päivälliseksi söimme hirvimuhennosta, pihlajanmarjahyytelöllä ja perunamuussilla. Iltapalaksi kuivakakkua ja vaniljakastiketta. Aamupalaksi oli muurinpohjalettuja ja vaniljakastiketta.. Nam! Herkkureissu, meille kaikille! :)

Kävimme myös mönkijällä ajelemassa ja soutelemassa. Soutureissu oli Jekulle ensimmäinen ja se ei pelännyt lainkaan (mitäpä se pelkäisikään). Jekku läträili veneen laidan yli aaltoja ja heiniä. Harmi että ei ollut kameraa mukana!

Jekku nauttimassa järvimaisemasta ja tuulesta


Jekun sivuprofiileja:Parasta reissussa oli kuitenkin se, miten hyvin Jekku pysyy myös vieraalla pihalla, sekä meidän mökin, että Aaron. Meillä oli niin hauskaa kun saimme juosta ja leikkiä Jekun kanssa. Sinnen rinkula tarttui mukaan Oulun koiranäyttelyistä ja kumiset lelut on tulleet jäädäkseen!


Jekun taistelutahto ja leikkisyys ovat säilyneet ja komennot Irti ja Kiitos toimivat hienosti, joten vetoleikkejä on hauska leikkiä. Myös viime syksynä meno oli yhtä hurjaa.


Tätä ilmettä täytyy ihmetellä, että miten Jekku voikaan näyttää noin vihaiselta :D Eikä kukaan ollut lähelläkään ottamassa lelua (eikä sillä normaalisti ole tällaisia ilmeitä muutenkaan). Sininen kumipuntti myös koiranäyttelyistä.Hei taas ensi kertaan!


PS. Jekun suupieli on täysin parantunut Betatide-kuurilla. Karvakin pikkuhiljaa kasvaa takaisin.

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Oikein naurattaa tuo ärinäilme. Jospa se kuivaharjoitteli siltä varalta, ett se tulisi vielä joskus tarpeeseen. Hyvä,että tulehdukset paranivat. Onnea muuttoon :)

quu kirjoitti...

Millan, mie vähän aattelin joskos siitä ärinäilmeestä laittaisi "Täällä vahdin minä"-kyltin :D

Muutto alkaa ensi viikolla!! :)