keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Saiva-neitiEilen tavattiin ihastuttava Saiva-neiti leikkihetken merkeissä.

Keväällähän me nähtiin ensimmäisen kerran, mutta Saiva taisi säikähtää Jekun innokasta käytöstä - teini-iällä saattoi olla osuutta asiaan. Jekku oli keväällä ihan kauhea räyhääjä, piippaaja ja energiapakkaus. Nyttemmin hän jo osaa olla neitikoirien kanssa ja on alkanut omaksua rauhallisemman herrasmiehen tyylin, joitain ylilyöntejä tietty sattuu..

Nyt ollaankin käyty J&S-kokoonpanolla mm. treeneissä ja kävelylenkillä vailla kontaktia, luoden pohjan ystävyydelle ja sille että toinen on ihan kiva kaveri sittenkin.

Alkumetreillä tuli kyllä selväksi: "mä tykkään susta" & "niin mäkin" :) Oli siis oikein mukava tallustella koirapuistoon.Kävelylenkki koirapuistolle sai vähän enimmät innot laskemaan. Enkä ole koskaan nähnyt Jekun leikkivän niin paljon kenenkään muun neitikoiran kanssa kuin mitä Saivan. Heti löytyi yhteinen painisävel ja välillä juostiinkin.

Jekun muut neitikoiraystävät ovat alkaneet olla hieman kipakoita ja selkeästi Jekku on alkanut ottamaan etäisyyttä painisessioiden suhteen. Jekku keksii muuta tekemistä, kuten järsii keppejä, rallattaa keppien kanssa tai rallattaa muuten vain. Tai sitten puuhailee ihan omiaan. Sen ilmeistä paistaa läpi, ettei se aivan ymmärrä, että mikä juttu tää on, kun pitää vihoitella.


Jekku on hoksinut, että kannattaa mennä itse makoilemaan niin toinen ei pelkää. Välillä neiti S istui Jekun päälläkin :D


Missä toinen alkaa ja toinen loppuu..?


Saiva 1 v 16 pv

2 kommenttia:

wind-up toy kirjoitti...

Kiitokset vielä oikein paljon seurasta. :) Otetaanhan uusiksi kunhan palaamme opiskelureissulta!

quu kirjoitti...

Tiia, kiitos teilla ja tavataan vain :)