maanantai 19. joulukuuta 2011

Luntaluntalunta!


Miehen salaisista kätköistä löytyi Canonin 10D järkkärin ja sain sen omaan käyttööni ja tokihan piti lähteä kuvaamaan mustia möllejä valkoisessa juuri sataneessa puuterilumessa. :) 

Haasteelliset kuvattavat ja sää. Ihan nappiotoksia ei tullut, mutta pitää ahkerasti harjoitella, mutta parempia näistä tuli kuin pokkarilla otetut.

Jekku on nyt 2 vuotta ja 8 kuukautta, ja joku siitä sanoikin, että nyt se alkaa näyttää lapinkoiralta. Kovin on rauhalliseen tahtiin kasvanut, mutta leikkimielisyys ei ole onneksi kasvun myötä kadonnut. Pojat paljon nukkuu, mutta leikkiä mahtuu päivään paljon ja erityisesti ruokailun jälkeen yleensä mennään sellaista rallia pihalla ja touhutetaan, leluilla ja ilman. Oli Jipon ottaminen oikea valinta, kun koko piha on läpikahlattu ja Jekun arkipäivissä on aina jotain hauskaa. Viime talvena Jekun ollessa yksin se nukkui ja käytti pihaa harvakseltaan, mutta nyt piha on kovassa käytössä. Jekun kanssa taidetaan muutamassa näyttelyssä käydä talven ja kevään aikana. :)

Jippo on nyt 10kk vanha nuori pikkumies - ruokahalu on ääretön yhä edelleen ja Jippo touhuttaa yksikseen ravistaen ja muristen leluille, mutta pääsääntöisesti se on rauhallinen. Tytöistä Jippo ei tajua mitään, mutta kovasti viestejä lukee ja tykkää tyttöjen kanssa leikkiä. Kovin viaton pieni mies Jippo on ja toivotaan kovasti, että se ei tajuakaan olevansa ärjy uros. Ollaan mietitty moneen kertaan, että mitäköhän sitten kun teini-ikä tulee oikein kunnolla esille niin alkaakohan Jipollakin murinat ja ohitusvaikeudet.


5 kommenttia:

Riina kirjoitti...

kiva postaus!:) ihania kuvia!!<3 :)

Marika kirjoitti...

Aaaaw! Minkä ihanan lappariblogin löysinkään! Piti heti kliksauttaa itsensä lukijaksikin :)

Meillä on aika vähän lunta, ku vettä on satanut melkein taukoamatta. Meidän pihassa on sentään sinnikkäästi pysynyt pieni lumikerros - toivottavasti pysyisikin!

Bloggerilla on muuten ongelmia jotka näkyvät osalla käyttäjistä, kannattaa lukea tämä teksti jonka olen omaan blogiini koonnut: http://riemuloikka.blogspot.com/p/onko-sinulla-blogspotin-blogi-ole-hyva.html

Petra kirjoitti...

Jippo on niin söpö!! Siis varsinkin Jippo mutta onhan Jekkukin ihana. =) Tännekin tuli lunta just sen verran että pojat sekosi. Seuraavien päivien ennusteessa onkin sitte luvattu vesisadetta jotta se siitä...

Iloista joulua koko poppoolle ja rapsutuksia koiruuksille! =)

leila kirjoitti...

Onneksi kaikille koirille ei tule ollenkaan sellaista murrausvaihetta tai muutenkaan erityistä teinihankaluutta, Lumes on ollut ainakin ihan samanlainen hassunhauska kaikkien kaveri koko pienen ikänsä, voihan se olla, että Jiponkin kanssa pääsee vähällä. :)

quu kirjoitti...

Riina, kiitos jälleen kerran! <3

Marika, kiitos viestistä! Olen yrittänyt tehdä kommentoimisen suht helpoksi, mutta tein yhden muutoksen vielä tekstisi perusteella. Kiitos siitä! :)

Petra, Jippo on tuollainen sydäntenmurskaaja :) Varmasti jos se olisi yksivärinen niin ei monikaan noteeraisi miksikään. :D

Leila, Lumesta olisi mukava kyllä nähdä jossain! :)

Jippo jo vähän veljelleen sanoi, mutta kun muistutti että ei ole sallittua moinen niin sittenpä oli taas normaali hössö itsensä. :)